Nataša, 25 godina ”Iz Rusije sam i znam tvoj jezik. Javi se DA SE UPOZNAMO!”

iz Rusije

Nataša, dvadesetpetogodišnjakinja iz Rusije traži muškarce za upoznavanje

O meni…

Zdravo, moje ime je Nataša. Imam dvadeset i pet godina i živim u Rusiji. Moji roditelji su poreklom iz Srbije tako da govorim i na srpskom jeziku. Rekli su mi da su srpski, hrvatski i bosanski jezici vrlo slični tako da nije problem da se javite bez obzira kojim od ova tri jezika govorite.  Možete mi se javiti iz   bilo kojeg kraja sveta. Nije bitno. Radim kao stjuadresa za jednu avio-kompaniju i mnogo putujem. Moj posao je vrlo zanimljiv i omogućuje mi da upoznam svet. Sretna sam sa svojim zanimanjem. Živim sa roditeljima u našem stanu i imam dve mačke (naravno ruske plave mačke) , Smea i Marišku.

Za sebe mogu reći da sam otvorena i iskrena osoba tako tražim i očekujem da se takvi jave. Volim putovanja i uživanja u otkrivanju novih gradova i njegovih kultura. Zanimaju me ljudi koji su puni energije i koji su aktivni. Volim dobru muziku i izlaske u neki kvalitetni noćni klub.  Svoje slobodno vrijeme iskoristim da budem sa svojim prijateljima kojih nema mnogo.  Dobro, imam naravno poznanstva na cijelom svetu i imam ih mnogo, ali prijatelja samo nekoliko. Volim plivanje pa odem na bazen, rekreacije nikad nije previše.  Volim beletristiku, lepu književnost, pa vrlo rado čitam knjige.

Tražim…

Aktivnog i ozbiljnog muškarca, srednje životne dobi, koji će biti moja podrška u svemu što radim. Ne želim posesivnog tipa jer priroda moga posla ne dozoljava da se mnogo vežem. Zanimaju me stabilni ljudi, situirani koji očekuju od mene ono što i ja očekujem od njih. Posebno mi se sviđaju tipovi koji vole sport, ali ne fanatici koji su kao nindža-kornjače, hehe. Javite mi se u oglas pa ću ja vama dalje pisati. Može i dopisivanje (chat) i video-kamera (video-chat), ali samo oni koji mi se svide.

Nemojte očekivati da ću svima moći odgovoriti. Lep pozdrav

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Sav sadžaj i postovi na ovom web site-u su autentični i sadrže autorska prava. Kopiranje sadržaja i postova je dozvoljeno JEDINO UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE KAO GLAVNOG IZVORA. Svako drugo kopiranje biti će legitimisano ppod povredoma autorskih prava.

Hvala na razumijevanju,
AUTOR

Foto: Profimedia

 

Facebook Comments