Azemina: ”Radim kao KUHARICA U RESTORANU. Muž je otišao na put… Usamljena sam”

Azemina

Azemina, 45 godina ,  je usamljena jer je muž na putu

O meni…

Zdravo, moje ime je Azemina, imam četrdeset i pet godina. Rođena sam u Kiseljaku, a zaposlena sam u jednom restoranu u Zagrebu. Zagreb je predivan grad, volim ove ljude koji vode brižno svoje živote i koji imaju neku posebnu rutinu. Sviđa mi se način na koji se postavljaju prema strancima i drugim ljudima. Moj suprug Goran je rođen ovdje i nakon sklapanja jednogodišnjeg ugovora otišao je u Njemačku da živi i radi. Imamo curicu kojoj je 10 godina, zove se Martina. Martina je moje drugo dijete jer imam sina iz prvog braka, Alen se zove, njemu je petnaest godina. Goran ga nije želio prihvatiti uprkos mojim insistiranjima, ali Marina i ja posjećujemo Alena sa vremena na vrijeme, a i on dolazi kod nas u Zagreb. Alen je , inače, odličan učenik, živi sa svojim ocem Adisom u Švedskoj.

Zaposlena sam u jednom restoranu ovdje u Zagrebu kao šefica u kuhinji.  Zadovoljna sam svojim poslom i primanjima. Nije naporno raditi ako volite svoj posao. To je sigruno. Današnja omladina napušta države i traži poslove vani. Ovdje ima posla samo što su prihodi, tačnije, malo slabiji nego u inozemstvu. Ali se i kraće radi, više se toleriraju pogreške i slično. Suprug je zaposlen u jednoj inostranoj tvrtki i sad je, kako sam rekla, po Ugovoru otišao u Njemačku na godinu dana. Ja sam usmaljena žena odavno, ali sad pogotovo. Treba mi muško društvo za zabavu, dupisivanje, druženje i upoznavanje. Može naravno i video-chat za one koji mi se baš svide. Susreti uživo također dolaze u obzir ali samo sa ozbiljnim.

Tražim…

Prvenstveno tražim nekoga da me razveseli. Dakle tražim druženje, upoznavanje, dopisivanje, chat, video-poziv, a onda sa ozbiljnim i diskrenim zabavu,  izlaske, diskrene susrete, avanturu i vezu. Ozbiljne ponude samo dolaze u obzir.  Očekujem iskrene ljude da se jave u oglas. Nakon što se javite, ja ću izabrati sa kime ću se upoznati. Lijep pozdrav za sve. –

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Sav sadržaj i postovi na ovom web site-u su autentični i sadrže autorska prava. Kopiranje sadržaja i postova je dozvoljeno JEDINO UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE KAO GLAVNOG IZVORA. Svako drugo kopiranje biti će legitimisano ppod povredoma autorskih prava.

Hvala na razumijevanju,

AUTOR

Foto: Profimedia

Facebook Comments