Miljana, 28 godina: ”Radim kao hostesa u klubovima i TRAŽIM MUŠKO DRUŠTVO”

Hostesa

Miljana ima 28 godina radi kao hostesa i traži muško društvo

O meni…

Zovem se Miljana, a prijatelji me zovu Mica. Imam dvadeset i osam godina, živim  jednom gradu u Švicarskoj.  Za sebe mogu reći da sam iskrena i otvorena osoba, puna energije i unutarnje snage. Ovdje živim i radim, i zadovoljna sam svojim poslom ( o detaljima ću vam reći prilikom ozbiljnog razgovora)  Dobro govorim njemački jezik, relativno se dobro sporazumijevam na talijanskom jeziku. To je i jedan od razloga zašto sam dosšla živjeti i raditi ovdje. Moj posao se svodi na promociji nekih proizvoda u noćnim klubovima gdje se kreću ozbiljni ljudi. Iako većina ljudi smatra da je hostesa djevojka lošijeg morala – to nije tačno! Mi smo promoterke nekih proizvoda koji se odnose na mjesto gdje ih promovišemo, zarađujemo svoju platu, upoznajemo razno-razne ljude, ali sve kupce držimo na nekoj distanci kako nam je određeno po ugovorima koje potpisujemo.

Noćni klubovi vam omogućuju ne smao dobar provod u večernjim satima već raznorazne mogućnosti kao naprimjer upoznavanje poznatih osoba, nova poznanstva, druženje, sklapanje prijateljstva, pronalaženje nekih poslovnih prilika i tako dalje.

Ljubav je…

Nešto zaista posebno. Svaki put kada se zaljubim, kažem ”e, to je taj”, ali ubrzo budem razočarana pa shvatim da je on jedan u nizu koji mi ne odgovara i sa kojim ne mogu da se nosim. Nekako svi muškarci se drže tog stereotipa da su oni ”glavni u svemu”, a meni moja energija i ego neće dozvoliti da mi neko upravlja životom i određuje šta da radim. To je vjerovatno glavni razlog što se dosad nisam našla u nekome, i konačno odlučila da to bude trajno. Nekako sam prestala da vjerujem u tog ”princa na bijelom konju” i prihvatila sam da će mi vrlo teško biti naći nekoga. Posljednji kojeg sam upoznala je bukvalno ispunjavao se kriterije, ali ubrzo sam shvatila da čak ni njemu nije mjesto u mome životu.

Tražim…

Usamljene djevojke i usamljene žene obično traže druženje i upoznavanje online, započinju virtualnu vezu preko interneta pa je onda sprovode u stvarni život. Najčešće te veze brzo puknu, ili saznamo da osoba koju smo upoznali preko interneta nije ustvari ta osoba – on ili ona kad tad pokaže da je ono šta je rekao o sebi bila obična laž ili glupost. Tako se iskače iz veze u vezu i … ode život. Razočarenjima nikad kraja.

Tako da, tražim muškarce za upoznavanje online, chat, razgovor i video-poziv. Nakon upoznavanja,možemo se dogovriti za sastanak, izlazak, druženje i slično. Javite mi se u oglas pa ćemo se dalje dogovarati. U oglasu ostavite svoj kontakt ili mail pa ću ja vas dalje kontaktirati. Hvala na razumijevanju. Lijep pozdrav za sve.-

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Sav sadržaj i postovi na ovom web site-u su autentični i sadrže autorska prava. Kopiranje sadržaja i postova je dozvoljeno JEDINO UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE KAO GLAVNOG IZVORA. Svako drugo kopiranje biti će legitimisano pod povredoma autorskih prava.

Hvala na razumijevanju,
AUTOR

Foto: Profimedia

Facebook Comments