– Ja sam dobra žena i brižna majka ali USAMLJENA I ZAPOSTAVLJENA. Tražim nekoga da mi PRUŽI LJUBAV-

Dobra žena

Jasmina je dobra žena, brižna majka ali usamljena je pa traži nekoga da joj pruži ljubav

O meni…

Pozdrav svima. Ja se zovem Jasmina, imam 47 godina i aživim u Tuzli. Udata sam i u braku sam vec dvadeset i jednu godinu , imam sina koji ima dvadeset godina. Sin se je upisao na studije, zadovljna sam njegovim radom u srednjoj školi, i nadam se da će fakultet uspješno završiti. Moj suprug i ja smo se upoznali u Hrvatskoj, on je inače iz Bjelovara. Naš brak je nekoliko puta doveden u pitanje iz razloga što on radi u Njemačkoj i povremeno dolazi kući, u Tuzlu, a bilo je tu dosta prijestupa sa njegove strane, nevjere i kardinalnih grešaka. Ja sam zaista dobra žena, poslušna žena, brižna majka koja ne bih sebi dopustila neke glupposti prije svega zbog svoga djeteta, a onda ne i zbog sebe. Radim za jednu firmu i zadovoljna sam svojim poslom.

Volim…

Iskrene i poštene ljude. Sviđaju mi se šarmantni i karizmatični muškarci kojima se može vjerovati. Volim nenametljive osobe koje vole da dijele emocije i uživaju u lijepim trenutcima. Volim biti u prirodi pačesto idem na vikendicu  sa bratom i njegovom suprugom jer sam usamljena dama koja rijetko viđa svoga supruga. Volim dobru muziku koja opušta. U slobodno vrijeme mnogo čitam knjige i časopise. Dobra sam kuharica i znam spremiti raznorazna jela i kolače.

Tražim…

Šta može tražiti usamljena dama ili usamljena djevojka na internetu? Dakle, upoznavanje, druženje, dopisivanje, ljubav i pažnju. To je ono za čim žudim i čega mi nedostaje u ovom mom životu. Moj suprug me zapostavlja, varao me je i sigurno to radi još uvijek pa želim da nažđem nekoga ko će mi biti podrška i pružiti mi ono što mi on uskračuje. Svaka žena, a i svaki muškarac zaslužuju da budu voljeni. Javite mi se u oglas za upoznavanje pa ću se ja vama javiti za dalji kontakt. –

Dobra žena

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Sav sadržaj i postovi na ovom web site-u su autentični i sadrže autorska prava. Kopiranje sadržaja i postova je dozvoljeno JEDINO UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE KAO GLAVNOG IZVORA. Svako drugo kopiranje biti će legitimisano pod povredoma autorskih prava.

Hvala na razumijevanju,

AUTOR

Foto: Profimedia

Facebook Comments