-Upoznaj me, ja sam Fata, IMAM MUŽA KOJI ME IZBJEGAVA, pa tražim MUŠKARCA ZA ZABAVU –

za zabavu

Fata, ima problema sa suprugom pa traži muškarca za zabavu

O meni…

Zdravo, ja se zovem Fata, iz Bihaća sam, a živim u Kopenhagenu, u Danskoj. Imam pedeset i tri godine, u braku sam već petnaest godina, imam dvoje djece, sina i kčerku. Zadovoljna sam djecom, slušaju me i dobri su učenici. Svaki roditelj treba da bude ponosan sa djecom koja su poslušna i odgovorna u današnje vrijeme. Svoju djecu nastojim naučiti da budu dobri ljudi, da imaju dobre manire i namjere prema drugim ljudima. Moj suprug je  aktivan muškarac, bavi se rekreativno sportom, obavlja svoje poslovne dužnosti, izlazi sa društvom… Ali…  Bračne dužnosti odavno izbjegava.

Na osonovu njegovog ponašanja sam zaključila da vjerovatno se druži sa drugim ženama slabijeg morala, kako to već biva sa muškarcima koji izbjegavaju biti sa svojom ženom kod kuće. To je glavni razlog moga oglasa.

Volim…

Volim da dobro izgledam – da se dotjeram i držim do sebe. Redovno posjećujem spa centre, idem u saunu i na masaže, opuštam se, vrlo često sam kod frizera i kozmetičara. Posebno volim intenzivne mirise, kako ženske tako i muške. Gardarobu biram po svom specifičnom ukusu i u zavisnosti od raspoloženja. Volim da se osjećam dobro. Sedmično sam dva puta na fitnesu i održavam fomu koliko-toliko. Uživam u dobroj hrani i volim da kuham, sviđaju mi se indijski restorani i italijanski gelato, to jeste sladoled. Pozitivni ljudi puni entuzijazma i energije su uvijek dobro došli u moj život. Bez oganičenja mogu da uživam u svemu što volim. Noćni izlasci vikendom, ko ne voli to još? Ne mogu vam godine ništa ako im vi ne dopustite.

Tražim…

Iskrenu, opuštenu, komunikativnu i aktivnu osobu, to jeste muškarca koji će da mi pruži nezaboravne trenutke. Možemo izlaziti, uživati u dugotrajnim razgovorima i toplim zagrljajima. Vremenski nisam ograničena, ali ni prostorno. Tražim samo one koji su zainteresovane za zabavu, a ne one koji su ”ukočeni” i nemaju šta reći. Volim otvorene ljude spremne dati ljubav i poštovanje, a i dobiti isto zauzvrat. Javite mi se na oglas i ostaviću vam svoj broj za kontakt. Samo ozbiljni. Hvala-

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Sav sadržaj i postovi na ovom web site-u su autentični i sadrže autorska prava. Kopiranje sadržaja i postova je dozvoljeno JEDINO UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE KAO GLAVNOG IZVORA. Svako drugo kopiranje biti će legitimisano pod povredoma autorskih prava.

Hvala na razumijevanju,
AUTOR

Foto: Profimedia

Facebook Comments