Usamljene djevojke i žene – upoznaj ih online preko aplikacije Ljubavni Spoj (Besplatna registracija u toku)

Usamljene djevojke

Usamljene djevojke i žene – upoznaj ih preko aplikacije Ljubavni Spoj

Iako mislite da na internetu ( a i u stvarnom životu) je vrlo lako naći partnera odnosno partnericu za zajednički život ili vezu (bilo da se radi o kratkotrajnim ili dugotrajnim vezama) , to baš i nije tačno. Postoje mnoge osobe, kako žene tako i muškarci koji su izbirljivi i koji neće tako lako pasti na nečiju sliku ili romantične poruke. Niko od nas nije isti i niko ne prihvata olako tek tako poznanstvo i poziv na spoj ( na internetu poznato kao ”date” engl.), a pogotovo zauzete djevojke ili udate žene.

Upoznavanje preko interneta nikad nije bilo tako lakše i stvarnije kao sada kada postoje aplikacije za direktno upoznavanje. Znate, preko društvenih mreža više nije sigurno da li pričate sa stvarnom osobom, odnosno onom koja se predstvalja na svojem profilu. Poznato nam je da su mnoge društvene mreže prepune lažnih profila, sa lažnim slikama i identitetima, svakakvih manipulatora i onih koji vole da uznemiruju druge ( web bulling). Naravno, postoje i osobe sa pravim i ličnim identitetom i svojom fotografijom, ali takva osoba se sigurno neće dopisivati tek tako sa nekim koga ne poznaje.

Dobro, postoje i one osobe koje vole chat i rado će vam odgovoriti na poruku.

Sve je to tako jer je otvaranje profila na društvenim mrežama jednostavno i besplatno što omogućuje svakakvim osobama da se pridruže. S jedne strane, to je dobro jer je pristupačno svakome bez obzira na status, a s druge strane je loše zbog mnogo razloga, kao naprimjer ne znate da li je osoba stvarna pa morate to dobro ”ispitati”, nepoznate osobe koje su sklone uznemiravanju i dosađivanju će vam slati svakakve nemoralne fotografije i poruke, nepoželjan sadržaj i slično.

Dating site-ovi, odnosno stranice za upoznavanje, koji naplaćuju članarinu opet garantuju koliku-toliku sigurnost, nema neželjnih poruka, profili su stvarni i vi koji tražite usamljene djevojke ili usamljene žene vrlo lako ćete naći neku takvu jer su one najčešći članovi ovakvih stranica.  Članarina na ovim stranicama za upoznavanje se naplačuje mjesečno, kvartalno, polugodišnje ili godišnje. Cijena članarine varira od stranice do stranice.

Ljubavni Spoj je aplikacija koja nudi upoznavanje raznoraznih osoba, kako usamljenih žena, djevojaka, muškaraca, slobodnih osoba, osoba raznoraznih afiniteta i slično, a otvaranje naloga na ovoj aplikaciji je ppotpuno besplatno – još uvijek. Požurite dok promocija još uvijek traje.

Otvaranje naloga je vrlo jednostavno pristupom na link: https://ljubavnispoj.com/ 

Savjetujemo vam da popunite sva polja i obavezno postavite svoju sliku u rubrici ”Profil” . Mnogi zaboravljaju postaviti svoju fotografiju što je greška jer onda se ne može znati kako izgledate i mnaje ćete imati mogućnosti za pronalazak onoga do čega vam je stalo. Sretno!

* Pristup ženskim profilima ( ali i muškim) također ostvarujete pristupom sa naznakom za neku određenu dating stranicu

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Sav sadržaj i postovi na ovom web site-u su autentični i sadrže autorska prava. Kopiranje sadržaja i postova je dozvoljeno JEDINO UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE KAO GLAVNOG IZVORA. Svako drugo kopiranje biti će legitimisano pod povredom autorskih prava.

Hvala na razumijevanju,

AUTOR

Foto: Profimedia

 

Facebook Comments