Hajrija: ” Živim na selu, bavim se poljoprivredom TRAŽIM MOMKA ZA OZBILJNU VEZU”

Tražim momka

Hajrija, 29 godina : ”Tražim momka za ozbiljnu vezu”

– Dobar vam dan. Moje ime je Hajrija, imam 29 godina. Živim na jednom selu kod Sarajeva sa majkom i ocem. Imam stariju sestru koja se je udala u Njemačkoj za našeg čovjeka. Ona živi sad tamo sa mužem i sa svoje dvije curice. Posjećuju nas svake godine, a ja njihova tetka, ih volim neviđeno. Starija ima sedam godina, a mlađa je nedavno napunila petu, nazdravlje.

Kako sam već rekla, živim na selu sa majkom i sa ocem u našoj kući. Imamo dvospratnu kuću i nekolik duluma zemlje. Uzgajamo perad, imamo kokoške i patke, ovce i krave. Proizvodimo domaći sir kojeg ljudi traže pa ga prodajemo skoro svaki dan. Ja se bavim poljoprivredom – volim da radim oko zemlje, sa biljkama. Sretna sam kad vidim da moj rad urodi plodom. Također volim raditi oko kuće sa cvijećem.  To me smiruje i opušta. Moja majka strašno voli cvijeće i stalno mu priča. Čula sam da puno žena to radi.

Po zanimanju sam prehrambeni tehničar, to je trogodišnja škola, a nedavno sam završila još jednu godinu da imam četverogodišnju. Od škole nemam nekog uspjeha – evo jedino što radim jeste oko povrća i stoke, a da sam se uspjela zaposliti sa školom, nisam! U ovakvo vrijeme je teško naći posao. Vidite šta se dešava sada u našim državama.

Pošto se još nisam udala, a da budem iskrena nisam imala ni prilike, voljela bih upoznati nekoga poštenog – normalnog i finog čovjeka koji voli da radi, da je vrijedan i uredan, da voli i da poštuje. Tražim samo ozbiljnog čovjeka koji želi ozbiljnu vezu. Nisam zainteresovana za prolazne avanture i neke nemoralne ponude.  POnaj koji izabere mene, a i ja ako izaberem njega, mogu reći da će ići samnom u Njemačku da živimo.

Javite mi se na oglas i ostavite svoje podatke pa ću se ja vama dalje javiti. Iz mjera predostrožnosti ne ostavljam svoje podatke ovako javno. –

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Sav sadržaj i postovi na ovom web site-u su autentični i sadrže autorska prava. Kopiranje sadržaja i postova je dozvoljeno JEDINO UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE KAO GLAVNOG IZVORA. Svako drugo kopiranje biti će legitimisano pod povredoma autorskih prava.

Hvala na razumijevanju,

AUTOR

Foto: Profimedia

 

 

Facebook Comments