Vanja, 28: ”Tražim starijeg muškaca za ZAJEDNIČKA PUTOVANJA po Evropi”

Zajednička putovanja

Vanja, dvadeset i osam godina traži muškarca za zajednička putovanja po Evropi

O meni…

Zdravo, moje ime je Vanja. Nedavno sam napunila dvadeset i osam godina, a živim u Banja Luci. Po struci sam diplomirani ekonomista. Radila sam za jednu firmu četiri godine pa sad malo odmaram. Tečno govorim francuski jezik jer sam dugo vremena živjela u Leonu, a u engleskom se dobro sporazumijevam. Kčerka sam jedinica majci, živim sa njom i bakom jer su se moji roditelji razveli , a otac ima novu suprugu sa kojom je dobio sina – mog polubrata. Prije dvije godine sam prekinula petogodišnju vezu u kojoj nisam bila sretna. Nekim osobama zaista nemamo potrebe davati ponovo priliku da nas upropaštavaju i ugrožavaju na bilo koji način.

Volim pozitivnu atmosferu i dobre ljude. Nastojim biti u društvu pozitivnih osoba.  Izbjegavam sukobe i nesuglasice. To je zaista nepotrebno u ovo vrijeme kad se više ne zna ko ti dobro, a ko loše misli. Svoje slobodno vrijeme ( a sad ga imam dosta) volim iskoristiti za relaksaciju i uživanje. Volim da slušam opuštajuću muziku, da odem na plivanje ili, ako je lijepo vrijeme, da odem sa dobrim društvom na planinu. Iako sam rođena u topli period jeseni, moje omiljeno godišnje doba je zima – uzivam u romantičnim snježnim noćima.

Kako sam slobodna i imam dosta vremena želim upoznati nekoga da se maksimalno ispunim srećom i elanom , to jeste putovanjem. Tražim ozbiljnog muškarca, situiranog i stabilnog zainteresovanog da putujem sa njim po Evropi. To je zaista moj životni san – otići u Irsku.

Ponuda vrijedi samo za ozbiljne muškarce zainteresovane za putovanje i sve ostalo šta idi sa tim. Nikoga ne potcjenjujem, ne volim da potcjenjujem – lijepo vas molim samo ozbiljni sa ozbiljnim ponudama! Nemojte mi se javljati ako ste zainteresovani za jednonoćne afere ili neke druge nemoralne ponude. To me zaista ne zanima.  Javite mi se u oglas pa ću se ja vama javiti dalje za dogovor.

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Sav sadržaj i postovi na ovom web site-u su autentični i sadrže autorska prava. Kopiranje sadržaja i postova je dozvoljeno JEDINO UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE KAO GLAVNOG IZVORA. Svako drugo kopiranje biti će legitimisano pod povredoma autorskih prava.

Hvala na razumijevanju,

AUTOR

Foto: Profimedia

Facebook Comments