Upoznaj dame (od 40 do 50 godina) i UŽIVAJ U NJIHOVOM DRUŠTVU! Samo za iskrene

Samo za iskrene

Samo za iskrene: Upoznaj dame od 40 do 50 godina i uživaj u njihovom društvu

Na internetu se susrećemo sa raznoraznim ponudama za upoznavanje i druženje sa muškarcima i ženama diljem svijeta. Često naliječemo na raznorazne ponude počev od onih gdje se traži samo upoznavanje i druženje, preko onih koje traže vezu i brak, zatim ponude za avanture, putovanja, izlaske,  poslovne saradnje  i tako dalje.

Lične i ljubavne oglase obično postavljaju:

  • usamljene osobe , kako muškarci tako i žene,  koje žele pronaći srodnu dušu i život provesti sa tom osobom što podrazumijevaju ponude za vezu i brak,
  •  osobe koje žele fleksibilnu vezu što znači da im nije bitno da li već imaju dugogodišnju vezu ili žive u bračnoj zajednici
  •  osobe koje žive u braku ali su nezadovoljni s njime, ili ga ”ne konzumiraju” pa im nedostaje emocija i intimnih odnosa
  • osobe koje žive u braku, ali žele pronaći ”osvježenje” jer smatraju da će im to popraviti bračne odnose
  • avanturisti koji uživaju u promjeni
  • osobenjaci koji ni sami ne znaju razlog
  • osobe koje vole nova poznanstva i promjenu
  • osobe koje vole da uznemiruju i dosađuju drugim osobama

Veliku razliku imaju ponude koje su postavljeni kao promotivni sadržaj (tu se radi o stvarnim osobama), od onih ponuda gdje se ne zna konkretno o čemu se radi.

Naprimjer, ako u opisu ponude stoji ”Upoznavanje online” podrazumijeva se da se osobe isključivo trebaju upoznati online i da tu nema ponude za lični susret pa tu nemate šta tražiti ako vas zanima lični susret.  Ali ako u opisu ponude stoji ”Lični susret” to znači da osoba, koja je postavila takav sadržaj, želi upoznavanje u živo i vi se tu slobodno možete javiti bez rizika da budete odbijeni. Vrlo važno je da budete odlučni i iskreni u onome što tražite.

Ukoliko želite upoznati dame od 40 do 50 godina  i uživati u njihovom društvu javite se isključivo na ponude gdje stoji takav naslov.  Upoznavanje sa damama možete ostvariti na brojnim aplikacijama i oglasima na interentu. Pristupom na oglas ostvarujete takvu mogućnost. Birajte sami.

Ostalu ponudu pogledajte ovdje na našem web site-u

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Sav sardžaj i postovi na ovom web site-u su autentični i sadrže autorska prava. Kopiranje sadržaja i postova je dozvoljeno JEDINO UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE KAO GLAVNOG IZVORA. Svako drugo kopiranje biti će legitimisano pod povredoma autorskih prava.

Hvala na razumijevanju,

AUTOR

Foto: Profimedia

Facebook Comments