Ilma: ”Imam 27 godina, TRAŽIM STARIJE TIPOVE ZA UPOZNAVANJE i za noćne izlaske”

Ilma, dvadeset i sedam godina, traži starije muškarce za upoznavanje i noćne izlaske

–  Zdravo svima, ja sam Ilma. Imam dvadeset i sedam godina, iz Zavidovića sam rodom ali sad nastanjena u Tuzli gdje sam završila i fakultet. Živim sa roditeljima u našem stanu u centru Tuzle. Imam malđu sestru kojoj je dvadeset i dvije godine. Radim za jednu inostranu firmu koja ovdje ima predstavništvo. Zadovoljna sam svojim poslom. Imala sam vezu od četiri godine koja je prošle godine puknula pa sam, da budem iskrena, živnula.

Vezivanje i pritisak me čini nervoznom. Moj savjet svim lađim djevojkama i muškarcima je uživajte u životu. Ne dozvolite da vam neko nešto poremeti. Vaš je život vaš život i živite ga kako vama odgovara. Ja sam ovako stvarno sretna. Malo sam se razočarala u tog mog bivšeg ( njegova prevara je bila glavni razlog našeg raskida) , ali šta je tu je. To je on i njemu na dušu što je bio nevaljao. A i šta će mi osoba koja me vara, laže i dovodi u neugodne situacije?

Volim sve što vole mladi

Volim da se lijepo obučem i da lijepo izgledam – dotjerana, namirisana i puna samopouzdanja. Nemam komplekse pa me ne zanima šta drugi misle o meni. Sviđaju mi se stariji tipovi, zreliji tipovi, jer oni znaju šta žele u životu – sa njima bar u nečemu znate na čemu ste, neće vam previše zadirati u privatni život, paziće vas i brinuti o vama bar u trenutcima dok provodi vrijeme pored vas. Volim inteligentne razgovore i pozitivnu atmosferu. Rado bih izlazila sa jednim takvim ako nije, naravno , problematičan i ako svoj privatni život ostavi iza vrata – u kući gde mu je mjesto.

Volim da putujem, mada mi duge vožnje ne prijaju, ali volim promjenu sredine. Volim dobru muziku i rado slušam ono što mi prija. Strašno sam kad sam bila mlađa voljela ples, pogotovo salsu, pa bih je voljela zaplesati a nekim ko je također zna. Javite mi se u oglas samo oni koji ispunjavaju sve uslove – dakle, stariji ozbiljni muškarci koji znaju šta žele u životu. Hvala –

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Sav sadržaj i postovi na ovom web site-u su autentični i sadrže autorska prava. Kopiranje sadržaja i postova je dozvoljeno JEDINO UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE KAO GLAVNOG IZVORA. Svako drugo kopiranje biti će legitimisano pod povredoma autorskih prava.
Hvala na razumijevanju,

AUTOR

Foto: Profimedia

Facebook Comments