Alma, 32 godine: ”Tražim NORMALNE MUŠKARCE ZA DOPISIVANJE i video-poziv”

Alma

Alma, 32 godine, traži upoznavanje sa normalnim muškarcima

– Pozdrav svima. Ja se zovem Alma, imam32 godine. Rođena sam u Sarajevu, a sad živim u Berlinu. Ovdje sam doselila kad mi je bilo dvadeset i pet godina, sa roditeljima koji su dobili malo bole zapošljenje. Imam mlađu sestru koju volim najviše na svijetu. Volim životinje, posebno pse pa imamo ljubimca, psa vrste havanezer koji se zove Din. Vrlo je poslušan i privržen nama svima, a pogotovo mojoj sestri.

Budući da živim ovdje već duže vremena, relativno dobro govorim njemački jezik. Njemci su mi zanimljivi samo u razgovoru, ali nisu tipovi sa kojima bih voljela imati ili planirati zajednički život ili brak. Volim provode i izlaske sa dobrim društvom. Svake subote izađem do kasno u noć, a skoro svake nedjelje se opustim odlaskom u spa centar. To mi napuni baterije za narednu radnu sedmicu.

Slobodna sam – nemam vezu, bar ne iešto ozbiljno. Nisam, iskreno, razmišljala o braku. To mi je sve nekako drugačije u odnosu na ona nekadašnja vremena kada su žene toliko željele da se udaju i da imaju djecu. Sad su druga vremena, sve se je nekako promjenilo, svako želi da živi svoj život bez pritiska i ometanja njegovih ličnih rituala. Što se djece tiče – to su velike obaveze, i velika odricanja svojih ličnih potreba. Prije svega, vremena pa svega ostalog. Tako da nisam za tu opciju.

Želim da uživam bez obaveze. Tražim normalne muškarce za upoznavanje i dopisivanje. Mnogi će od vas pitati ”Šta ovdje tražiš pored tolike Njemačke?” ili ”Što ovdje tražiš kad imaš društvene mreže?” – Moj odgovor na to je da imam svoje razloge. Prije svega, ne mogu me ometati i ”bombardovati” porukama, biram kome se javim i imam uvid sa kim pričam.

Tako da, ako ste zainteresovani,  javite mi se na oglasu za upoznavanje, a onda ću se ja javljati dalje vama –

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Sav sadržaj i postovi na ovom web site-u su autentični i sadrže autorska prava. Kopiranje sadržaja i postova je dozvoljeno JEDINO UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE KAO GLAVNOG IZVORA. Svako drugo kopiranje biti će legitimisano pod povredoma autorskih prava.

Hvala na razumijevanju,

AUTOR

Foto: Profimedia

 

Facebook Comments