ONLINE UPOZNAVANJE: Dragana, 59 godina TRAŽI MLAĐE MUŠKARCE ZA ZABAVU

Online upoznavanje

Online upoznavanje: Dragana, 58 godina, traži mlađe muškarce za zabavu

– Dobar dan prijatelji. Moje ime je Dragana i imam 59 godina. Rođena sam u Srbiji a živim u Nemačkoj.   Radila sam ceo život ovde i tečno govorim nemači jezik. Imam troje dece, dva sina i jednu čerku. Oni su već odrasli ljudi i žive svoj život, imaju svoje porodice. Čerka je nedavno dobila sina pa sam postala baka peti put. Vrlo sam srećna. Moj suprug Miroslav i ja smo već trideset devet godina u braku i znate kako je to vremenom. Imate osećaj kao da ste brat i sestra nakon toliko godina, naviknuti potpuno jedno na drugo jer je vremena došta pošlo.

Bračne dužnosti, ako ih tako mogu nazvati su prestale davno, spavamo u različitim sobama i nemamo gotovo nikakvog afiniteta jedno prema drugome.  To je potpuno normalna stvar i verujem da će se brojni samnom složiti.  Šta je tu je, život je prolazna stvar i zaista treba uživati maksimalno. Iako imam pedeset i devet godina i dalje sam vrlo energična i volim izlaske i druženje. Nisam izgubila volju nizašta pa tako ni za romansu. Volim da provodim ugodne trenutke sa prijatnim ljudima, volim šetnje i obilaske raznoraznih gradova. Imam slobodnog vemena na pretek i mogu sebi priuštiti godišnje putovanje.

Volela bih …

Kako sam društvena osoba, volim provoditi svoje vremen uz ljude – razgovarati sa njima, izlaziti sa njima, deliti mišljenje… Volim i društvene mreže i na skoro svakoj imam otvoren nalog. Uživam u dopisivanju i aktivnom chatu. Volela bih da nađem mlađeg muškarca sa kojim bih ostvarila online upoznavanje, a naravno i ostvarila izlaske, dobru zabavu a i neke druge stvari. Po mogućnosti treba da bude tamne kose i svetlih očiju, atletske građe i da ima do 40 godina. To bi mi bilo idealno. Ostavljam vam svoj email za kontakt pa se javite : draganamaric816@gmail.com

Potrudiću se da svima odgovorim. Javite se samo ako imate do četrdeset godina. Hvala –

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Svi postovi na ovom web site-u su potpuno autentični i sadrže autorska prava. Kopiranje sadržaja i postova DOZVOLJAVAMO SAMO UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE KAO GLAVNOG IZVORA. Svako drugo kopiranje će biti legitimisano pod povredom autorskih prava. 

Hvala na razumijevanju,

Autor

Foto Profimedia

Facebook Comments