Merima, prelijepa Romkinja, ŽELI DA SE UDA U NJEMAČKOJ za poštenog čovjeka

Prelijepa Romkinja

Merima, prelijepa školovana Romkinja, želi da se uda poštenog čovjeka koji živi u Njemačkoj

– Pozdrav drugari. Moje ime je Merima, živim u Sarajevu, imam dvadeset sedam godina. Završila sam Pravni fakultet Univerziteta u Sarajevu. Nažalost, nisam imala sredstava za dalje obrazovanje. Radim za jednuorganizaciju i zadovoljna sam svojim poslom. Živim u kući sa svojim roditeljima i sestrama koje se školuju još uvijek. Imala sam jednu ozbiljnu vezu koja je pukla, nažalost… Vjerovatno nije bilo suđeno meni i mom bivšem izabraniku.

Volim pozitivnu atmosferu i dobre ljude. Voljela bih da se zaljubim, da volim i da budem voljena. Ja iskreno želim djecu jer mislim da bih bila dobra majka.  Volim uzgajati cvijeće, to me smiruje. Moj najdraži cvijetovi su fikus Benjamin, Hrizantema i Orhideja. Maštam da moja kuća bude sva u cijeću, mada i u našoj kući (a i oko nje9 je pravi mali cvijetni raj.

Voljela bih pronaći iskrenog muškarca za ozbiljnu vezu i, naravno, brak. Moja najdraža država je Njemačka. Relativno dobro govorim njemački jezik. Moj izabranik bi trebao da bude sa naših prostora s trajnim nastankom u Njemačkoj. Ne bi trebao da ima više od četrdeset godina jer velika razlika u godinama može prouzrokovati brojne nesporazume.  Voljela bih da bude svijetle kose i svijetlih očiju, visok odo 190 cm.  Ne zanimaju me neozbiljni i oni koji žele samo avanturu za jednu noć.

Ja sam iskrena i sva se predajem pa očekujem uzajamnu pažnju, ljubav i iskrenost. Volim prirodu i vrlo rado šetam. Obožavam romantične, večernje šetnje uz uličnu rasvjetu. To me zaista čini sretnom.  Zainteresovani mogu da mi se jave u oglas pa ću ja dalje da se javim njima. Hvala. Očejujem pravog…-

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Sadržaj i postovi su potpuno autentični te sadrže sva autorska prava. Kopiranje postova dozvoljavamo JEDINO UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE KAO GLAVNOG IZVORA. Svako drugo kopiranje biti će legitimisano pod povredom autorskih prava.

Hvala na razumijevanju,

Autor

Foto: Profimedia

Facebook Comments