Radojka iz Švicarske(34 godine) se je USPJEŠNO RAZVELA pa sad traži MUŠKARCE ZA UPOZNAVANJE

Radojka iz Švicarske traži zainteresovane muškarce za upoznavanje

-Dobar dan, moje ime je Radojka, a prijatelji me zovu Rada. Imam trideset četiri godine i živim u Luzani, Švajcarska. Bila sam u braku pet godina, ali nisam bila sretna pa taj brak nije uspio te je završio, nažalost, sa razvodom. Potpuno različiti ljudi ne mogu da uspiju jer im se ništa, doslovno, ne poklapa, a svađe i raspravljanja postaju dio svakodnevnice. Takav brak nije funkcionalan, život postaje mučan, a radne i dnevne aktivnosti ne možeš završavati kako treba pa problem vuče problem za sobom.  Moj savjet svim ženama i muškarcima koji nisu sretni u braku jeste nemojte trpiti nikoga ni pod koju cijenu. Nemojte misliti da trebate ostajati u braku zbog djece jer djeca više vole vidjeti roditelje sretne a rastavljene, nego roditelje koji su zajedno i stalno se svađaju.

Moja petogodišnja djevojčica Anna je uvijek osjetila svaki moj problem sa njenim ocem i mislim da je odahnula dušom kako smo se rastavili. Sad smo sretne i provodimo mnogo vremena zajedno. Sa ocem se ponekad druži, ali ne bude baš nešto naročito sretna kad treba da provodi vremena sa njim.

Od kako sam se razvela mogu reći da sam došla sebi, vratio se je onaj moj energetski duh i volja za životom.  Želim živjeti i biti sretna. Želim pronaći nekoga za upoznavanje kako bih ostvarila vezu ili nešto više. Želim biti voljena i sretna. Tražim iskrenog muškarca koji će prihvatiti mene i moje dijete.  Javite mi se na moj oglas da se upoznamo  i da ostvarimo iskrenu i trajnu vezu. –

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Svi oglasi i postovi na našem web-siteu su autentični i sadrže autorska prava. Kopiranje sadržaja dozvoljavamo jedino uz NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE ko glavnog izvora. Svako drugo kopiranje sadržaja biti će legitimisano pod povredom autorskih prava.

Hvala na razumijevanju,

AUTOR

Foto: Profimedia

Facebook Comments