Enida, 27 godina: '' Slobodna sam, ŽELIM DA SE UDAM. Javi mi se da razmjenimo brojeve'' - Najnovije Vijesti

Enida, 27 godina traži muškarca za brak

– Zdravo svima. Moje ime je Enida. Živim u Sarajevu, gradu koji ima dušu. Imam 27 godina i radim kao promoterka nekih proizvoda. Moj posao je privremen, dakle nije stalan pa očekujem vremenom neko bolje zaposlenje. Živim u stanu sa svojim roditeljima i sa sestrama. Zadovoljna sam svojim životom.

Sviđa mi se…

Volim pretežno sve ono što mi ispunjava dušu. Sviđaju mi se ljudi koji imaju dobre namjere, koji su iskreni i koji vole da se smiju te šire svoju pozitivnu energiju u okolini gdje se nalaze. Volim otvorene i direktne ljude. Volim dobru zabavu, zanimljive priče i diskusije. Uživam u društvu inteligentnih ljudi. Izlazim često, ali nikad ne pretjerujem. Sviđa mi se umjerenost u svemu; u jelu, piću, priči. emocijama… Uživam u prirodi i dugim i laganim šetnjama. Muzika me ispunjuje, ali naravno ne bilo kakva. Pretežno volim ambijentalnu i opuštajuću muziku, naravno i klasiku.  Obožavam da čitam knjige vezane za filozofiju, duhovnost i religiju.

Ljubav…

Za mene je čudo koje je sigurno jedina emocija direktno povezana sa Stvoriteljem. Smatram da je čovjek sve ostale emocije razvio vremenom u skladu sa svojim egom. Svoje emocije nastojim da držim na nekoj normali, da tako kažem, ali u ljubavi se zaista prepuštam. Uvijek sam maštala da pronađem srodnu dušu koja isto tako misli. Da li ona postoji, ne znam. Ali, vrijedi pokušati pronaći. Od čekanja nema nista zato smatram da se moramo pokrenuti.

Tražim…

Iskrenog, plemenitog muškarca koji zna šta želi u životu. Želim da uživam u svakom napem zajedničkom trenutku. Po mogućnosti treba da bude visok i tamne kose i očiju (nije nužno, ali to je moj ”tip”), vrlo važno mi je da je ozbiljan i otvoren. To je ono što tražim za upoznavanje, ali za vezu i brak će, naravno trebati još malo više.  Ukoliko ste zainteresovani javite mi se na broj : +387 60 304 91 12

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Postovi na ovom web site-u su autentični i sadržavaju autorska prava. Kopiranje sadržaja DOZVOLJAVAMO JEDINO UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE kao jedinog izvora. Svako drugo kopiranje biti će legitimisano pod povredom autorskih prava.

Hvala na razumijevanju,

AUTOR

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page