Amina: ”Ja sam USAMLJENA DAMA koja nema sreće u ljubavi… Tražim ljubav i nježnost!”

Amina je usamljena dama koja traži ljubav i nježnost

– Dobar dan, moje ime je Amina i imam 47 godine. Živim u Sarajevu sa majkom, u našem stanu.  Volim svoju majku i jako sam vezana za nju. Zaposlena sam u jednom hiper-marketu i mogu reći da sam zadovoljna svojim poslom. Udala sam se kad sam bila poprilično mlada, sa nekih 25 godina i taj brak je trajao nepune četiri godine. Suprug me je ostavio i pronašao sreću na drugom mjestu. Bila sam u depresiji, jako tužna i razočarana pa mi je trebalo vremena da se oporavim. Nakon toga sam bila u vezi sa muškarcem koji mi je također slomio srce ostavljajući me malo prije vjenčanja nakon petogodišnje veze i silnih emocija koje sam imala prema njemu.  Zadnjih deset godina imala sam neke kratkotrajne veze koje nisu baš imale sretan kraj – ili su bile u pitanju prevare sa muške strane, ili neke laži ili poroci.

Mnogo sam patila u životu i zaista mislim da više neću te da je tome došao kraj. Ne želim da budem usamljena i nesretna. Nisam imala sreće u ljubavi dosad i mnogo sam se razočarala u ljude. Ali, ja dalje vjerujem u ljubav, onu iskrenu koja može ponovo osvojiti moje srce. To mi je iskrena želja. Ne znam… Kažu da za ljubav godine nisu bitne, a ni vrijeme. Želim da budem sretna. Svako zaslužuje da bude sretan.

Voljela bih upoznati muškarca koji je imao slične probleme jer me takav može razumjeti. Da li postoji takav? Ukoliko si zainteresovan da me upoznaš, nadam se da razumiješ kako mi nije bitno ni koje si vjere niti nacije. Bitno je da si čovjek, koji ima dušu i zna poštovati ženu. Ne trebaju mi nervozni ljudi kojima je bitno samo da svoje postignu i koji žele da manipulišu samnom. Ne trebaju mi lažni morali, niti oni kojima su bitne samo afere radi broja više.

Nemojte me prozvati i očekivati da vas nazovem, ili dopisivanje porukama. Ukoliko hoćete da se čujemo možete pisati na Viber.  Moram naglasiti da se neću stići svima javiti. ”

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Postovi su autentični i originalni te sadrže autorska prava. Kopiranje dozvoljavamo JEDINO UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE KAO GLAVNOG IZVORA. Svako drugo kopiranje će biti legitimisano pod povredom autorskih prava.

Hvala na razumijevanju,

AUTOR

Foto: Profimedia

Facebook Comments