Joca: ”U braku sam, NISAM SRETNA i razočarana u muža, TRAŽIM NEKOGA DA ME VOLI”

Joca, predivna dama od 50 godina, nesretna je u braku pa traži nekoga da je voli iskreno

-Dobar dan, dobri ljudi. Moje ime je Jovana, a prijatelji me zovu Joca. Imam 50 godina, i živim u Italiji.  Ubraku sam 25 godina, imam predivnog sina, inžinjera mašinstva, kojim se ponosim. On je sva radost u ovome mom braku. Po zanimanju sam stomatolog, ali radim kao stručan savjetnik za jedno veliko udruženje stomatologa. Zadovoljna sam svojim poslom, a i svojim životom. Uživam  u životu koliko se više može. Pazim svoje roditelje, pružam im što više pažnje mogu i trudim se da većinu svoga slobodnog vremena iskoristim uz njih. Svako može biti prijatelj, ali roditelji su jedni i jedini zato ih treba čuvati i brinuti se o njima.

Moj suprug, Tomislav, je već sredinom našeg braka pokazao da uopšte nije to osoba koju sam poznavala. Kako smo 26 godina u braku, na samom početku ( prvih pet godina ) to je bila ljubav iz snova kojoj se svako živ divio i zavidio na takvim emocijama. Na Goranov osmi rođendan samt saznala da je imao neko vrijeme paralelnu vezu koja je trajala neke tri godine.  Bili smo na kolapsu, preživjela sam vrlo teške trenutke i željela sam razvod. Ali, nekako se je tu sve smirilo i opet smo bili mala sretna obitelj. Međutim, njegova vijernost nije dugo potrajala i on je ne toliko dugo poslije toga već bio sa drugom. Pokrenuta je parnica za razvod, ali i ovaj put sam popustila jer sam mislila na dijete kako će mu pasti da se rastanemo. Tako da, dan danas moj suprug ima drugu, i to javno izlazi sa njom,  živimo u istoj kući na dva različita sprata. Ja šutim i samo posmatram i razmišljam šta i kako dalje.

Voljela bih pronaći nekoga da bude iskren, da me razumije i da započnemo nešto novo jer mi je dosta moga supruga i ovog života sa njim.

Javite mi se na mail: jovana.ladarevic999@gmail.com

Kome ne odgovorim na mail neka se javi u oglas i ostavi svoje podatke.. Čekam pravog. –

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Sav sadržaj je potpuno autentičan i sadrži autorska prava. Kopiranje je dozvoljeno jedino uz navodđenje DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE KAO GLAVNOG IZVORA. Svako drugo kopiranje biti će legitimisano pod povredom autorskih prava.

Hvala na razumijevanju,

AUTOR 

Facebook Comments