Sara: ”Imam 36 godina. Završila sam fakultet, a ŽIVIM NA SELU, uzgajam povrće, TRAŽIM MUŠKARCA DA ŽIVI SAMNOM OVDJE”

Sara, 36 godina živi na selu i uzgaja povrće

– Zdravo, zovem se Sara i imam 36 godina. Živim na jednom selu blizu Sarajeva sa mamom, imamo naše vlastito imanje. Sretna sam sa svojim životom, mogu reći – imam sve šta poželim. Ustanem ujutro rano, radim oko staklenika i obradivih površina, a moja mama oko krava i kokoški. Nije loš život na selu. Oca nikad nisam vidjela jer su se moji davno razveli, a on, moj tata nikad nije pokazao interesovanje da me vidi. Majka se je namučila da me odgoji i othrani. Svojim radom i trudom smo sve ovo napravile i omogućile sebi, a imanje je majka stekla od svojih roditelja.

Moja jedina tuga jeste da se dosad nisam udala – vrlo je teško naći supruga koji će biti prikladan u današnje vrijeme. Žene sa sela se mlade udaju, ali eto, ja nisam. Htjela sam se ipak školovati. Završila sam fakultet, ali se nažalost nisam zaposlila. Život na selu ima mnoge prednosti, a i mane – kako već znate. Neke od prednosti su vodite zdrav život, nema buke, hranite se dobrima koje sami proizvedete, hrana je organskog porijekla, grijete se prirodnim gorivom, zrak je mnogo čišći i drugi. Mane su izolovanost, prodavnice su daleko, oslanjate se na ono što sami proizvedete, radite od rane zore do sumraka, uvijek ima nekog posla i drugi.

Voljela bih da upoznam zanimljivu osobu koja je spremna na život u dvoje, ko bi mogao živjeti samnom i biti sretan uz mene. Da li takav postoji?

Voljela bih da živimo ovdje  – na selu, na mom imanju da ne ostavljam majku samu. Ona zaista nema koga da je pazi.  Kako sam kčerka jedinica vezane smo jedna za drugu. Taj moj budući suprug, kako kaže moja mati, će biti njen sin kojeg je ona cijeli život željela, ali nažalost nije dobila. Javite se na mail sara.primaric91@gmail.com

Facebook i društvene mreže ne koristim jer ne volim.”

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Naš materijal je 100% autentičan. Kopirati sadržaj možete JEDINO UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE kao glavnog izvora. 

Hvala na razumijevanju,

Autor

Foto: Pixaby

 

Facebook Comments