Tamara, 33 godine: ”Tražim OZBILJNOG muškarca za vezu KOJI ZNA ŠTA ŽELI U ŽIVOTU!”

Tamara, 33 godine, trraži muškarca za ozbiljnu vezu

-Pozdrav, moje ime je Tamara i imam 33 godine. Rođena sam u Zagrebu, mojem najdražem gradu na svijetu, a trenutno živim u Mostaru gdje radim svoj posao. Zaposlena sam u jednoj privatnoj tvrtki koja je u vlasništvu moga strica. Kao studentica živjela sam na relaciji Sarajevo – Zagreb – Mostar i mogu reći da je Bosna i Hercegovina jedna prelijepa zemlja koja ima svoju toplinu i posebnosti. Kako sam dvije goine živjela u Italiji, tečno govorim talijanski jezik i lako se sporazumijevam. Imam dvije mačke, Mel i Šenoh, koje mnogo volim i koje uljepšavaju moj topli dom.

Tražim ozbiljne odnose! Mogu vam predstaviti ljubav, mogu vas usrećiti, mogu se pobrinuti za vas, znam cijeniti sve što uradite za mene !!!! I ja želim isto od vas!
Vjerujem u Boga, volim život, volim istinu, volim djecu, volim životinje. Volim glazbu i ples, volim izlaske i provod.
U slobodno vrijeme volim voziti bicikl, rolere,  zimi klizanje, a rado posjećujem kino, kazalište, kuglanje
Volim mnogo da putujem i imam svoje snove.

U partneru tražim muškarca koji će me voljeti, koji će biti iskren, koji voli da putuje i provodi svoje slobodno vrijeme samnom.  Potreban mi je ovjek koji je nešto postigao u životu i koji čvrsto stoji na nogama. Javite mi se ako ste iskreni.

P.S. Neću moći odgovoriti svima pa immajte razumijevanja. –

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Sadržaj je potpuno autentičan i MOŽETE GA KOPIRATI  JEDINO UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE. Svako drugo kopiranje će biti legitimisano pod povredom autorskih prava.

Hvala na raumijevanju,

AUTOR

Foto: Printskrin

Facebook Comments