Mina je USAMLJENA i RAZOČARANA! Želi da pronađe nekoga da UNESE SREĆU U NJENO SRCE

Mina je usamljena i želi da pronađe nekoga da je usreći

– Pozdrav vama svima. Moje ime je Mina, imam 45 godina. Ja sam usamljena žena koja se je razočarala u muškarce nakon što me je vjerenik ( čovjek sa kojim sam bila četiri pune godine), ostavio mjesec dana prije vjenčanja, a razlog za to njegovo ponašanje jeste,naravno, druga žena. Taj gubitak sam vrlo teško podnijela i danima sam bila u teškoj depresiji – nisam mogla ni živjeti, ni funkcionisati kao normalna osoba. Hvala Bogu, oporavila sam se i nisam više u toj teškoj situaciji pa sad mogu da pokušam ponovo. Svako ima pravo na svoju sreću i blagostanje.

Želim pronaći nekoga jednako prikladnog za mene, nije bitno koje je vjere ili nacije – najvažnije je da bude čovkjek jer je danas vrlo teško pronaći nekoga da bude dobar i iskren. Vrlo je važno da ima zaposlenje i da čvrsto stoji na nogama jer mi je i njgova poslovna sigurnost isto tako bitna kao i moja. Radim za jednu sanitarnu firmu kao organizator poslovanja i posao mi je,mogu reći, dobar i zahvalan. To je stalno zaposlenje i ne planiram ga mijenjati. Zato i tražim nekoga sigurnog.

Ja sam iskrena osoba i tražim iskrene ljude. Volim cijelim srcem. Pokažite mi ljubav i poštovanje i ja ću vama.Nesebično pokazujem emocije. Ne predstvalja mi problem zagrliti svoga dragog pred cijelom publikom, poljubiti ga i smijati se punim glasom ako sam sretna. Otvorena sam i plemenita. Volim životinje i prirodu. često idem na piknik sa prijateljicama.  Volim gledati filmove i čitati ljubavne romane u svoje slobodno vrijeme.

Javite mi se ozbiljni, ali samo ako ste ozbiljni i imate iskrene namjere.  Javiću se onome koji mi se stvarno svidi. Veliki pozdrav za sve.-

STROGO  ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Oglasi i postovi su autentični i sadrže autorska prava. Kopirati postove možete JEDINO UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE. Svako drugo kopiranje sadržaja biti će legitimisano pod povredom autorskih prava.

Hvala na razumijevanju,

Autor

Facebook Comments