Meldina: -Tražim MUŠKARCA KOJI ŽELI OZBILJNU VEZU I BRAK. Samo otvorene i ozbiljne osobe –

Meldina

Meldina, 37 godina traži ozbiljnu vezu zbog braka

– Pozdrav, zovem se Meldina, imam 37 godina. Iskrena sam, otvorenog duha, ljubazna i vesela osoba. Želim pronaći perspektivnu osobu i srodnu dušu za ozbiljne odnose koji vode u perspektivan brak. Savršeni odnosi između muškarca i žene trebali bi se temeljiti na ljubavi i međusobnom poštovanju. Cijenim ljubaznost i poštenje u ljudima i uvijek se prema ljudima odnosim na način na koji želim da se postupa prema meni.

Iskrena sam, otvorenog duha, ljubazna i vesela osoba. Želim pronaći perspektivnu srodnu dušu svojoj duši za ozbiljne odnose koji vode u brak u perspektivi.  Obožavam sport i salsu, redovito odlazim u teretanu i volim održavati kondiciju.
Također volim putovati i otkrivati ​​nove kulture.

Tražim idealnog muškarca koji je pouzdan, pošten, ljubazan, pozitivan, brižan, savršeno lojalan i osoba dobrog srca koja želi stvoriti sretnu obitelj s djecom. Javite mi se samo ozbiljni.-

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA 

Oglasni sadržaj je potpuno autentičan i zadržava autorska prava. Sadržaj možete kopirati jedino uz NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA KAO ZVANIČNOG IZVORA! Svako drugo kopiranje sadržaja biti će legitimisano pod povredom autorskih prava.

Hvala na razumijevanju,

Autor

Facebook Comments