– Iz Ukrajine sam, pričam tvoj jezik. Ako si za DOPISIVANJE i UPOZNAVANJE, javi mi se obavezno!-

Dopisivanje i druženje

Iriška, iz Ukrajine želi upoznati nekoga za dopisivanje i druženje

– Pozdrav, moje ime je Iriška. Rođena sam u Kijevu, Ukrajina i imam 38 godina.  Za sebe mogu reći da sam vrlo romantična, draga i strastvena žena  koja voli putovanja i da čita knjige. Uživam u životu uz sve što on nudi nudi. Volim putovanja, sport, kuhanje, čitanje, učenje jezika (talijanski na dnevnom redu jer je lako. Mislim da su ljubav, podrška, iskrenost, poštovanje i razumijevanje ključni za svaku vezu i odnos. Ali slične su vrijednosti čvrst temelj od samog početka u našem izazovnom okruženju.

Bilo bi sjajno za mene  upoznati iskrenog i poštenog čovjeka, s dobrim smislom za humor, optimističnim i galantnim gospodinom koji je pouzdan. Zapravo je popis mnogo duži, zato sam ovdje. Javite mi se ko je za dopisivanje i druženje.  Želim naglasiti da ne mogu  svima odgovoriti.  Pričam vaš jezik jer sam dugo živjela u Srbiji.  Zainteresovani neka se jave. Pozdrav za sve. –

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Sadržaj je potpuno autentičan i sadrži sva prava autora. KOPIRANJE SADRŽAJA JE DOZVOLJENO SAMO UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA KAO IZVORA. Svako drugo kopiranje biti će legitimisano pod povredom autorskih prava.

Hvala na razumijevanju,

Autor 

Facebook Comments