DRUŠTVENE MREŽE: Upoznaj SREDNJEVJEČNE DAME (40 godina) koje ŽELE DA SE DOPISUJU

Društvene mreže su preplavljene damama srednjih godina

Brojne društvene mreže i dating stranice (stranice za upoznavanje) su preplavljene ženskim profilima koje ne tako rijetko objavljuju svoje fotografije i statuse  pa na taj način postaju ”mamac ” muškim pregledima i komentarima. Nekako je danas svima cilj da što prije dođu do velikog broja pratilaca, kako popularnom tako i običnom svijetu. Veliki broj pratilaca na društvenim mrežama omogućuje vam da postanete internet zvijezde (poznati na internetu), odnosno Influenceri.

Društvene mreže vam, vjerovali ili ne, plaćaju (odnosno određeni oglašivači na društvenim  mrežama ) za reklamiranje svojih proizvoda na vašem računu, odnosno kanalu. To je jedan od razloga zašto brojne ženske osobe toliko priželjkuju pratioce svojih računa. Bila poznata i slavna ili ne, ženska osoba sa velikim brojem pratilaca na društvenim mrežama ima svoje redovne prihode.  Ovo se najćešće odnosi na mlađu žensku populaciju

S druge strane, srednjevječne dame na društvenim mrežama (ne mislimo na one popularne) se pokazuju u svom pravom svjetlu ističući svoju ženstvenost u svakom slučaju. Udate ili neudate, one su slobodne pokazivati svoje aktivnosti svojoj publici na nekoj društvenoj mreži i vrlo rado će vam odgovoriti ako vidi da ste uljudni (Za razliku od mlađih koje žive u svom svijetu ). Upoznaj ih! Pošalji nam mail sa upitom i navedi što više informacija o sebi.

Nikad lakše nije bilo upoznati nekoga po svojoj mjeri, zar ne?

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Oglasi su izvedeni iz arhivnog materijala te na zahtjev korisnika i pušteni su u promociju na web site-ovima koji zadržavaju autorska prava. Kopiranje sadržaja bez navedenog linka posta kojeg ste kopirali će biti legitimirano pod povredom autorskih prava.

AUTOR

Ukoliko ste usamljeni i želite pronaći srodnu dušu ili partnera/icu za brak, molimo Vas da svoj oglas, kontakt podatke i fotografije upišete u komentare ispod ili da nam se javite na e-mail:

spajanjepartneraiveze@gmail.com

U svome oglasu navedite sve osnovne informacije o sebi, odakle ste, koliko imate godina, Vaše zanimanje, Vaš hobi, koga tražite, što očekujete itd. Vaše fotografije su također obavezne da bi Vaš oglas bio potpun. Potrudite se da budu jasne i čiste kako bi ostavili pravi dojam o sebi i dali mogućnost drugima da Vas bolje vide.
Lični oglasi su na našem site-u potpuno besplatni kako bi svima omogućili da pronađu vezu, ljubav, bračnog partnera itd.

Osoba na slici je Irina, a njen mail za kontkat je irinaisola34@gmail.com

Izvor: Topbalkaninfo.com
Foto ilustracija: Printskrin; Profimedia

Facebook Comments