Stanija: ” Imam 25 godina, TRAŽIM UPOZNAVANJE, CHAT I VIDEO-POZIV! Javite se da se družimo”

Stanija, 25 godina, traži upoznavanje, chat i video-poziv

– Pozdrav, moje ime je Stanija i imam 25 godina. Rođena sam u Banja Luci, u horoskopskom znakuVodolije, a trenutno živim u Luzani gdje radim kao promoterka proizvoda za jednu privatnu kompaniju.  Zadovoljna sam svojim poslom jer i primanjima, a i radnim vremenom. Imam vremena za sve pa naravno i za sebe. Volim putovanja i upoznavanje novih mjesta. Sretna sam kad promjenim mjesto boravka. Volim upoznavati nove ljude, to mi daje veliku radost, a pogotovo kad su ljudi plemeniti i iskreni u svojim namjerama.

Za mene virtualni svijet ne predstavlja nikakvu opasnost. Oprezna sam prilikom upoznavanja i ne vjerujem baš  svakome. Ali sve dok je neko na drugoj strani, to meni ne daje nikakvu nesigurnost i razlog za bojaznost.  Tako da pozivam sve zainteresovane ljude za upoznavanje, chat i video-poziv. Neću se javiti svima, to želim da znate jer neću moći stići. Tako da, nemojte zamjeriti na tome. Onaj koji mi se zaista svidi, javljam mu se na chat i video-poziv. Nisam zainteresovana za proste i bezobrazne ljude. Neprimjerne ponude također ne dolaze u obzir. Tražim sagovornika i upoznavanje. Ne tražim momka, ni vezu, niti brak. Hvala vam na razumijevanju.-

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Kopiranje sadržaja je dozvoljeno samo UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE. Svako drugoo kopiranje postova biti će legitimisano pod povredom autorskih prava.

Hvala na razumjevanju,

AUTOR

Foto: Profimedia

Facebook Comments