-Ja sam USAMLJENA DAMA koja ima 47 godina. Tražim NEKOGA DA ME VOLI BEZ INTERESA-

Usamljena dama, 47 godina, traži nekoga da je voli bez interesa

– Zdravo, moje ime je Mira i imam četrdeset sedam godina. Živim u jednom mjestu kod Sarajeva sa majkom kojoj je 70 godina. Otac mi je umro dok  sam još bila mala tako i da ga se ne sjećam. Moj stariji brat, Igor, je davno otišao živjeti u inostranstvo gdje se je oženio i dobio dvoje djece. Rijetko ga kad čujemo, a i vidimo još rjeđe. Majka stalno brine o njemu i pita se što li ga nema. Često tješim majku i kažem da će biti sve uredu.

Nikad se nisam udavala, i nemam djecu što mi jako nedostaje u životu. Šta bi drugo –  nisam majku mogla prepustiti sudbini i mogućnosti da će joj se nešto desiti. Ko bi je pazio da mene nemaMajka nam je najbolji prijatelj, iako toga nismo baš uvijek svjesni. Moj posao oduzima mi ionako dosta vremena, tako da nisam imala vremena da razmišljam o drugim stvarima.

Voljela bih da pronađem dušu koja će biti uz mene u dobru i zlu. Potrebna mi je osoba koja će me iskreno voljeti i paziti bez interesa i koristi Neko kome će se radovati kad me vidi i sa punim srcem izgovarati moje ime. Želim iskrenu ljubav! Ne zanimaju me avanture i slične stvari. Ako ima iskrenih neka se jave. Hvala na razumijevanju.-

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA 

Kopirati sadržaj dozvoljeno je samo uz NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE. Svako d rugo kopiranje biti će legitimisano pod povredom autorskih prava.

Hvala na razumijevanju,

AUTOR

Foto: Profimedia

 

Facebook Comments