Amela, 25 godina: ” Tražim MUŠKARCE SAGOVORNIKE ZA DOPISIVANJE I VIDEO-POZIV ”

Amela, 25 godina, traži muškarce za dopisivanje i video-poziv

– Zdravo, ja sam Amela i imam 25 godina. Živim u Sloveniji, a rođena sam u Sarajevu, Bosna i Hercegovina. U Maribor sam došla živjeti sa roditeljima dok sam još bila u srednjoj školi te sam nekako, velikim trudom, upisala ovdje ekonomski fakultet. Slovenci se, iako ne izgleda tako, dosta razlikuju od naših ljudi. Njihove vrline su organizovanost, tačnost i jednostavnost. Nikad vam neće pokušati oduzeti vaše na silu, a i neće vam dati svoje osim ako zaista misle da ste to zaslužili. U poslu su istrajni i profesionalni. Profesori su rigorozni, ali cijene trud i znanje i na razvrstavaju vas po nekim drugim kvalitetima ili manama.

Moji roditelji su u medicinskoj struci i njihovo znanje se ovdje cijeni. Živimo lijepo i ugodno. Imam Donu, mog najdražeg psa, rase ridžbek – rijetka rasa, ali divni su prema vlasnicima i jako inteligentni. Svoje slobodno vrijeme provodim u planinarenju po okolnim i susjednim planinama. U ishrani sam vegeterijanac (ne jedem meso niti mesne prerađevine) pa bih voljela pronaći nekoga istih ili sličnih prehrambenih navika.

Po prirodi sam iskrena i jasna. Ne otvaram se svakome lako, niti puno pitam. Iskustvo je najljepši učitelj svake situacije pa i u upoznavanju nekoga. Vrlo lako ustanovim kakvi su ljudi sa kojima se upoznajem. U horoskopu sam Škorpija što znači da volim mistična mjesta i teme, ali ne volim nepravdu, prevare i laži. Svoje srce dajem samo onome ko zasluži i iskrena sam u ljubavi.

Ovom prilikom tražim muškarce sagovornike za upoznavanje, dopisivanje  i video-poziv. Želja mi je upoznavati raznorazne ljude. Ko zna, možda se rodi i prava ljubav nekad. Javite mi se .

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Sadržaj možete kopirati samo uz NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA KAO IZVORA! Svako drugo kopiranje sadržaja biti će legitimisano pod povredom autorskih prava

Hvala na razumijevanju,

Autor

Foto: Profimedia

 

Facebook Comments