Mirza, 40 godina: ”Treba mi KOMUNIKATIVNA žena KOJA SE NE ŠMINKA MNOGO! Ne volim okus pudera!””

Mirza, četrdesetogodišnji muškarac traži energičnu i otvorenu djevojku

– Zdravo prijatelji. Ja sam Mirza, imam četrdeset godina. Rođen sam u Mostaru, 1979 godine, u horoskopskom znaku Vodenjaka. Za mene prijatelji govore da sam iskren i velikodušan, a djevojke da sam privlačan i šarmantan muškarac. Pa, iako sam takav kakvim me opisuju – još uvijek se nisam skrasio i našao svoju ljepšu polovinu.  Moj posao je mnogo stresan i dosta putujem tako da nemam vremena da nađem ono šta tražim. Dođu djevojke i odu…Neke imaju dosta razumijevanja za moj rad i trenutnu poziciju, neke malo manje – ali šta mogu tu? To je moj posao, od toga živim i ne mogu to ostaviti da bi svojoj dragoj ispunio ono previše koja ona očekuje od mene. Djevojke, naročito lijepe i pune samopozdanja, ne mogu to shvatiti pa odu i ja onda tu nemam više šta tražiti.

Kako kažu, muškarac ne treba pustiti da ga žena vodi jer onda gubi svoje svojstvo, ali iza uspješnog muškarca stoji uspješna žena.

Meni treba iskrena, komunikativna i energična žena koja zna šta želi i koja će me razumjeti! Zajedno ćemo provoditi što više vremena, a može mi se pridružiti i na putovanjima. Ne zanimaju me egocentrične osobe. Ne volim šminku, a ne podnosim ukus pudera tako da tražim ženu prirodne ljepote sa čistom i njegovanom kožom. Da  li je lijepa – ja ću ocjeniti, jer meni nije lijepo uvijek ono što je svima, a ukusi se razlikuju, zar ne?  Javite se slobodne. –

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Kopiranje i preuzimanje sadržaja DOZVOLJAVA SE SAMO UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE ILI PREUZIMATE.  Svako drugo kopiranje ili preuzimanje biće legitimisano pod povredom autorskih prava.

AUTOR

Ukoliko ste usamljeni i želite pronaći srodnu dušu ili partnera/icu za brak, molimo Vas da svoj oglas, kontakt podatke i fotografije upišete u komentare ispod ili da nam se javite na e-mail: spajanjepartneraiveze@gmail.com

U svome oglasu navedite sve osnovne informacije o sebi, odakle ste, koliko imate godina, Vaše zanimanje, Vaš hobi, koga tražite, što očekujete itd. Vaše fotografije su također obavezne da bi Vaš oglas bio potpun. Potrudite se da budu jasne i čiste kako bi ostavili pravi dojam o sebi i dali mogućnost drugima da Vas bolje vide.

Lični oglasi su na našem site-u potpuno besplatni kako bi svima omogućili da pronađu vezu, ljubav, bračnog partnera itd.

Izvor: Topbalkaninfo

Foto: Profimedia

Facebook Comments