Zana: ”Imam 36 godina! Dok je suprug je na terenu, tražim PRIJATELJE ZA DRUŽENJE I PROVOD”

Zana, 36 godina, je u braku i traži prijatelja za druženje dok je suprug na terenu

– Dobar dan, moje ime je Zana. Imam 36 godina . U braku sam već desetu godinu i ponosna sam majka 2 prekrasne djevojčici. Katija, mamina ljepotica,  je nedavno napunila šestu godinu  i već sad pokazuje svoju ambicioznost. Lucija sredinom oktobra ulazi u desetu godinu i jasno je da se radi o prefinjenoj djevojčici koja će kad poraste biti prava dama. Odlične su u školi i ja sam presretna zbog toga. Po profesiji sam frizerka i imam svoj privatni frizersko-kozmetički salon. Kako živim u većem gradu, mogu reći da sam zadovoljna poslom.

Moj suprug se bavi uvozom i izvozom robe i dobara pa je stalno na terenu  tako da meni treba malo više pažnje i nježnosti. Mnogi će me iskritikovati zbog toga, ali šta ja tu mogu. Vodite svoj život kako vam odgovara. Ako želite da se javite javite se da se upoznamo. Biti će mi čast da nađem pravu osobu za sebe. Javite se ispod. Negativcima i onim koji me kritikuju, zatim neozbiljnim i nesigurnim se ne javljam.   –

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE  AUTORSKIH PRAVA

Ako želite kopirati sadržaj i materijal OBAVEZNO NAVEDITE DIREKTAN LINK KAO IZVOR ! Svako kopiranje sadržaja bez navedenog linka će biti legitimisano pod povredom autorskih prava.

Hvala na razumijevanju,

Autor

Foto: Profimedia

 

Facebook Comments