Upoznaj PUNIJE DAME zainteresovane za CHAT, VIDEO-POZIV ili NEŠTO VIŠE

Upoznaj punije dame zainteresovane su za chat, video-poziv ili nešto više

Na internetu imamo velike mogućnosti izbora – priznajte, od savršeno oblikovanih tijela prelijepih djevojaka do starijih i zrelijih gospođa gotovo savršenog izgleda gdje je više nego jasno da mnogo današnje žene drže znatno do svoga izgleda.  S druge strane, estetska hirurgija je uzela ”stvari u svoje ruke” tako da ako ženska populacija (a i muška) želi izgledati savršeno – može, pod uslovom da ima dovoljno finansijiskih sredstava da pokrije sve troškove zatezanja, ugradnje implantata , liposukcije itd.

Sigurno je da  svako za sebe bira ono što mu najviše odgovara, a kako znamo ”ljepota je u oku posmatrača” pa ono što je lijepo nekome, nekome drugome i nije, ili mu je, naprosto, potpuno odvratno.

Međutim, postoje muškarci koji više vole da su žene malo deblje od klasičnog stereotipa  i da se ”ima šta za vidjeti”, pa isključivo traže korpulentnije žene sa kojim kilogramom viška.  Ukoliko ste zainteresovani da pronađete nešto tako za sebe javite se na mail ispod.  –

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Oglasi su izvedeni iz arhiviranog materijala te na zahtjev korisnika i pušteni su u promociju na web site-ovima koji zadržavaju autorska prava. Kopiranje sadržaja bez navedenog izvora i linka će biti legitimirano pod povredom autorskih prava.

AUTOR

Ukoliko ste usamljeni i želite pronaći srodnu dušu ili partnera/icu za brak, molimo Vas da svoj oglas, kontakt podatke i fotografije upišete u komentare ispod ili da nam se javite na e-mail: spajanjepartneraiveze@gmail.com

U svome oglasu navedite sve osnovne informacije o sebi, odakle ste, koliko imate godina, Vaše zanimanje, Vaš hobi, koga tražite, što očekujete itd. Vaše fotografije su također obavezne da bi Vaš oglas bio potpun. Potrudite se da budu jasne i čiste kako bi ostavili pravi dojam o sebi i dali mogućnost drugima da Vas bolje vide.

Izvor: Topbalkaninfo

Foto: Printskrint

Facebook Comments