Neda: ”Imam 53 godine. Moj suprug često nije kući i to se ODRAŽAVA NA NAŠ INTIMNI ŽIVOT…”

Neda, 53 godine,  nema aktivnog intimnog života jer joj suprug često nije kući

– Dobar vam dan. Ja sam Neda. To je, zapravo, moj nadimak. Pravo ime je Nediljka. Po zanimanju sam ekološki tehničar i radim u jednoj organizaciji za zaštitu okoliša i životne sredine.  U braku sam već 20 godina i imam dvije kćerke, blizankinje. Djeca su mi divna i ja sam ponosna majka jer su u osnovnoj i srednjoj školi bile odlikašice, a sad su na studiju, vrijedne su i mnogo uče. Roditelj se ne može više biti ponosan kad zna da ima dobru djecu koja će izrasti u vrijedne, poštene i amiciozne ljude. Nadam se da se slažete samnom.

Njihov otac, moj suprug,  Hrvoje je bio lijep muškarac kad smo se tek počeli zabavljati. Kako sam rekla, u braku sam sa njim 20  godina, i još smo 10 godina, prije braka, bili u vezi. To je,kako da vam objasnim, jedna iskrena i dugovječna ljubav. Kad sam se zaljubila u njega bilo mi je oko 23 godine, a njemu 25. Bila sam očarana njegovom ljepotom. Naš intimni život je uvjek bio vrlo strastven i aktivan, ali kako vrijeme prolazi i emocije, nekako, nestaju. On ima takav posao da je rijetko kad kući i vrlo rijetko imamo intimne odnose. To je mnogo frustirajuće, zar ne? Voljela bih pronaći muškarca sa kojim bih mogla ostvariti slobodnu vezu. Javite mi se. –

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Kopiranje sadržaja je dozvoljeno jedino uz adekvatno navođenje izvora i linka posta. Svako drugo kopiranje će biti legitimisano pod povredom autorskih prava. 

Autor

Foto: Profimedia

Facebook Comments