Upoznavanje: Razvedene dame DOBROG IZGLEDA PLIJENE PAŽNJU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Uživaj u njihovom društvu!

Upoznavanje sa razvedenim damama dobrog izgleda

Nekako nam se svima čini da ženska osoba čim uđe u brak – prppadne, najlakše rečeno; posveti se suprugu u potpunosti, radi kućanske poslove , zapusti se i nema vremena posjetiti frizera ili otići na fitnes kako bi ostvarila dobru moguću formu. Vremenom dođu djeca pa eto najvećeg problema – borbe sa kilogramima. Žena izgubi svu svoju čar u toj bračnoj zajednici, izobliči se i nije to više ta osoba. Neke vremenom ”dođu sebi”, ali to je rijetko.

Međutim, postoje žene koje su bile malo drugačije pa su održale fantastičnu fizičku formu i očuvale svoj mladalački izgled bez obzira na svoj bračni život. Takve žene su obično pune samopouzdanja i dobrog su karaktera.  Ne daju nikome ispred sebe. Zamislite da upoznate jednu takvu, koja odlično izgleda, a još pored toga je i razvedena? Nećete imati potencijalni problem, svakako.

Da biste došli to neke takve , možete nam se javiti na mail ispod i slijedite upute koje su vam navedene.

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Oglasi su izvedeni iz arhiviranog materijala te na zahtjev korisnika i pušteni su u promociju na web site-ovima koji zadržavaju autorska prava. Kopiranje sadržaja bez navedenog izvora i linka će biti legitimirano pod povredom autorskih prava.

AUTOR

Ukoliko ste usamljeni i želite pronaći srodnu dušu ili partnera/icu za brak, molimo Vas da svoj oglas, kontakt podatke i fotografije upišete u komentare ispod ili da nam se javite na e-mail: spajanjepartneraiveze@gmail.com 

U svome oglasu navedite sve osnovne informacije o sebi, odakle ste, koliko imate godina, Vaše zanimanje, Vaš hobi, koga tražite, što očekujete itd. Vaše fotografije su također obavezne da bi Vaš oglas bio potpun. Potrudite se da budu jasne i čiste kako bi ostavili pravi dojam o sebi i dali mogućnost drugima da Vas bolje vide.

Izvor: Topbalkaninfo

Foto: Printskrint

 

Facebook Comments