Upoznajte STARIJE DAME DOBROG IZGLEDA za nezaboravno DOPISIVANJE I VIDEO – CHAT

Upoznajte starije dame dobrog izgleda  uvijek zainteresovane za dopisivanje i video – chat

Upoznavanje na Internetu nikad nije bilo tako zanimljivo kao što je postalo zanimljivo uvođenjem  VIDEO- CHATA, odnosno online razgovora sa upotrebom kamere, to jeste video poziva. Kad nazovete nekog putem video-poziva istog trenutka nestaju sve predrasude da se, možda, radi o lažnom profilu ili o nekoj totalno drugačijoj osobi od one koja se nalazi na fotografijama.  Mnoge društvene mreže i programi za komunikaciju imaju ovu mogućnost komunikacije između lica.

Svima je nama zanimljivije razgovarati putem video-poziva jer tad vidimo sa kim razgovaramo, a i osjećamo se mnogo bliže toj osobi nego što je to u slučaju razgovora putem normalnog poziva.

Putem raznoraznih aplikacija i stranica za upoznavanje postoji šansa da pronađete nekoga zanimljivog ko je raspoložen za ovakav način komunikacije. Ukoliko ste zainteresovani da vas spojimo sa nekim , molimo vas da nam se javite na mail ispod i slijedite sve upute kako biste došli do onog što vas zanima.

Hvala Vam na razumijevanju.

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA
Oglasi su izvedeni iz arhivnog materijala te na zahtjev korisnika i pušteni su u promociju na web site-ovima koji zadržavaju autorska prava. Kopiranje sadržaja bez navedenog izvora i linka će biti legitimirano pod povredom autorskih prava.
AUTOR

Ukoliko ste usamljeni i želite pronaći srodnu dušu ili partnera/icu za brak, molimo Vas da svoj oglas, kontakt podatke i fotografije upišete u komentare ispod ili da nam se javite na e-mail: spajanjepartneraiveze@gmail.com

U svome oglasu navedite sve osnovne informacije o sebi, odakle ste, koliko imate godina, Vaše zanimanje, Vaš hobi, koga tražite, što očekujete itd. Vaše fotografije su također obavezne da bi Vaš oglas bio potpun. Potrudite se da budu jasne i čiste kako bi ostavili pravi dojam o sebi i dali mogućnost drugima da Vas bolje vide.

Izvor: Topbalkaninfo

Foto: Prinskrint

 

Facebook Comments