Usamljene dame ŽELJNE PAŽNJE TRAŽE MUŠKARCE ZA POVREMENE SUSRETE! Upoznaj ih

Usamljene dame željne pažnje traže muškarce za viđanje i povremene susrete

Mnoge dame koje srećete na društvenim mrežama na Internetu, koliko god izgledala sretne, su mnogo usamljene što je glavni razlog njihovog kasnog ostajanja u  kasno noć online . Možda vas i ignoriše, ali za to možda nije razlog nezainteresovanost već je jednostavno rezervisana i pazi šta radi. Da biste došli do one koja vas zanima, savjetujemo vam  da budete diskretni i ozbiljni, da budete nasrtljivi i previše diirektni. Da biste došli do takve osobe, možete se javiti na mail ispod kako biste bili upućeni dalje.

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA
Oglasi su izvedeni iz arhivnog materijala te na zahtjev korisnika i pušteni su u promociju na web site-ovima koji zadržavaju autorska prava. Kopiranje sadržaja bez navedenog izvora i linka će biti legitimirano pod povredom autorskih prava.
AUTOR

Ukoliko ste usamljeni i želite pronaći srodnu dušu ili partnera/icu za brak, molimo Vas da svoj oglas, kontakt podatke i fotografije upišete u komentare ispod ili da nam se javite na e-mail: spajanjepartneraiveze@gmail.com

U svome oglasu navedite sve osnovne informacije o sebi, odakle ste, koliko imate godina, Vaše zanimanje, Vaš hobi, koga tražite, što očekujete itd. Vaše fotografije su također obavezne da bi Vaš oglas bio potpun. Potrudite se da budu jasne i čiste kako bi ostavili pravi dojam o sebi i dali mogućnost drugima da Vas bolje vide.

Izvor: Topbalkaninfo

Foto: Prinskrint

Facebook Comments