Upoznaj GOSPOĐE SREDNJIH GODINA koje TRAŽE VEZU I PRIJATELJSTVO preko Interneta

Upoznaj gospođe srednjih godina koje traže vezu i prijateljstvo preko interneta

Da li ste raspoloženi za nova poznanstva? Da li su vam dosadile svakodnevne prijave na društvenim mrežama i dopisivanje sa nepoznatim osobama, a niste sigurni da li su te osobe stvarne ili su u pitanju lažni profili ? Vjjerujemo da jeste i potpuno Vas razumijemo s obzirom na današnju situaciju u virtualnom svijetu. Brojni lažni profili kao zaraze, da tako kažemo, kruže po internetu pa Vam se čini da ste jednu osobu vidjeli nekoliko puta, ali sa različitim predstavljanjima, identitetima, datumima i mjestima rođenja itd.

Da biste bili sigruni sa kim se upoznajete i želite vidjeti, mi Vam savjetujemo da dobro povedete računa sa kim stupaste u bilo kakav odnos.

Za upoznavanje i pronalazak prave osobe za sebe, ako želite, možete  slijediti smjernice ispod.

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Oglasi su izvedeni iz arhivnog materijala te na zahtjev korisnika i pušteni su u promociju na web site-ovima koji zadržavaju autorska prava. Kopiranje sadržaja bez navedenog izvora i linka će biti legitimirano pod povredom autorskih prava.

AUTOR

Ukoliko ste usamljeni i želite pronaći srodnu dušu ili partnera/icu za brak, molimo Vas da svoj oglas, kontakt podatke i fotografije upišete u komentare ispod ili da nam se javite na e-mail: spajanjepartneraiveze@gmail.com

U svome oglasu navedite sve osnovne informacije o sebi, odakle ste, koliko imate godina, Vaše zanimanje, Vaš hobi, koga tražite, što očekujete itd. Vaše fotografije su također obavezne da bi Vaš oglas bio potpun. Potrudite se da budu jasne i čiste kako bi ostavili pravi dojam o sebi i dali mogućnost drugima da Vas bolje vide.

Lični oglasi su na našem site-u potpuno besplatni kako bi svima omogućili da pronađu vezu, ljubav, bračnog partnera itd.

Izvor: Topbalkaninfo

Foto: Prinskrint

 

Facebook Comments