Zgodna Esma (56 godina) želi da se UPOZNA I GLEDA NA KAMERI, a evo kako do nje..

Esma, 56 godina, želi da se upozna na internetu i gleda sa muškarcima na kameri

– Zdravo prijatelji, ja sam Esma. Imam 56 godina. Živim u Švicarskoj. Imam supruga i dva odrasla sina. Mlađi sin se je oženio, a stariji je još uvijek slobodan i nemiran je. Vedrog sam duha i volim da se družim i upoznajem. Mnogo mi je dosadno u životu pa dosta vremena provodim na internetu i upoznajem ljude. Da li ste da se upoznamo i družimo ovako virtualno?  Govorim njemački i francuski pa tim bolje.

Ukoliko ste zainteresovani, javite mi se. Nudim poznanstvo preko kamere da biste bili sigurni da sam to ja. Molim samo da budete ozbiljni i ne pretjerujete sa ”opuštanjem”. Moj e-mail za kontakt je: esma.mam81@gmail.com

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Oglasi su izvedeni iz arhivnog materijala te na zahtjev korisnika i pušteni su u promociju na web site-ovima koji zadržavaju autorska prava. Kopiranje sadržaja bez navedenog izvora i linka će biti legitimirano pod povredom autorskih prava.

AUTOR

Ukoliko ste usamljeni i želite pronaći srodnu dušu ili partnera/icu za brak, molimo Vas da svoj oglas, kontakt podatke i fotografije upišete u komentare ispod ili da nam se javite na e-mail: spajanjepartneraiveze@gmail.com

U svome oglasu navedite sve osnovne informacije o sebi, odakle ste, koliko imate godina, Vaše zanimanje, Vaš hobi, koga tražite, što očekujete itd. Vaše fotografije su također obavezne da bi Vaš oglas bio potpun. Potrudite se da budu jasne i čiste kako bi ostavili pravi dojam o sebi i dali mogućnost drugima da Vas bolje vide.

Lični oglasi su na našem site-u potpuno besplatni kako bi svima omogućili da pronađu vezu, ljubav, bračnog partnera itd.

Izvor: Topbalkaninfo

Facebook Comments