Razvedene gospođe ŽELJNE PROVODA I PAŽNJE traže VEZU i PRIJATELJSTVO preko Interneta

Razvedene gospođe traže vezu i prijateljstvo preko interneta

Društvene mreže i kanali nude pristup brojnim nalozima mnogih ženskih osba različitih doba, odnosno godina. Mnoge od tih žena su nestvarne, odnosno radi se o lažnim profilima pa  današnji muškarci pristupaju sa oprezom, naročito ako se radi o udvaranju. Vjerovatnoća je da se mnogi od vas se pitaju kako znati da li je profil lažan ili pravi?  Pa… Vrlo je danas teško utvrditi da li se radi o pravom ili lažnom profilu zato što mnogi naprave tako savršen profil da je gotovo nemogući to otkriti.

Da biste bili sigurni, savjetujemo vam, da zamolite tu osobu a vam pošalje određenu fotografiju, kao naprimjer možete reći ”Slikaj se pored prozora”ili ”Snimi video gdje me pozdravljaš sa mojim imenom” tako možete biti sigurni da nećete biti prevareni bar ne ako se radi o komunikaciji sa određenom osobom.

Ukoliko želite upoznati neku razvedenu damu, javite nam se na mail ispod i ostavite svoje pitanje.

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Oglasi su izvedeni iz arhivnog materijala te na zahtjev korisnika i pušteni su u promociju na web site-ovima koji zadržavaju autorska prava. Kopiranje sadržaja bez navedenog izvora i linka će biti legitimirano pod povredom autorskih prava.

AUTOR

Ukoliko ste usamljeni i želite pronaći srodnu dušu ili partnera/icu za brak, molimo Vas da svoj oglas, kontakt podatke i fotografije upišete u komentare ispod ili da nam se javite na e-mail: spajanjepartneraiveze@gmail.com

U svome oglasu navedite sve osnovne informacije o sebi, odakle ste, koliko imate godina, Vaše zanimanje, Vaš hobi, koga tražite, što očekujete itd. Vaše fotografije su također obavezne da bi Vaš oglas bio potpun. Potrudite se da budu jasne i čiste kako bi ostavili pravi dojam o sebi i dali mogućnost drugima da Vas bolje vide.
Lični oglasi su na našem site-u potpuno besplatni kako bi svima omogućili da pronađu vezu, ljubav, bračnog partnera itd.

Izvor: Topbalkaninfo

Foto: Profimedia

Facebook Comments