– Ja sam Jelena! MOJ MUŽ JE STRAŠNO BOLESTAN! Tražim muškarca za vezu-

Jelena, 49  godine , traži muškarca za slobodnu vezu

– Dobar dan. Moje ime je Jelena, imam 49 godina, udata sam i imam 2 djece, sina i kčerku. Starijem sinu je 29 godina, a kčerki je  25 godina. Sin se je oženio, a kčera se udala i oboje žive u Holandiji sa svojim porodicama.  Moj suprug Slobodan je puno bolestan i prikovan je za krevet, nažalost. Pazim ga i brinem se o njemu , ali ispaštam jer mi nedostaje muškarac. Želim biti mažena i pažena. Odavno nemam odnose i ne mogu više.

Nemojte me kritikovati što tražim muškarca, pokušajte me razumjeti. Zaista mi je potrebno malo ljubavi i pažnje, a kritike su suvišne. Javite mi se na mail ispod ako ste zainteresovani za upoznavanje. –

OGLAS OBJAVLJEN NA ZAHTJEV KORISNIKA

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Oglasi su izvedeni iz arhivnog materijala te na zahtjev korisnika i pušteni su u promociju na web site-ovima koji zadržavaju autorska prava. Kopiranje sadržaja bez navedenog izvora i linka će biti legitimirano pod povredom autorskih prava.

AUTOR

Ukoliko ste usamljeni i želite pronaći srodnu dušu ili partnera/icu za brak, molimo Vas da svoj oglas, kontakt podatke i fotografije upišete u komentare ispod ili da nam se javite na e-mail:

spajanjepartneraiveze@gmail.com

U svome oglasu navedite sve osnovne informacije o sebi, odakle ste, koliko imate godina, Vaše zanimanje, Vaš hobi, koga tražite, što očekujete itd. Vaše fotografije su također obavezne da bi Vaš oglas bio potpun. Potrudite se da budu jasne i čiste kako bi ostavili pravi dojam o sebi i dali mogućnost drugima da Vas bolje vide.
Lični oglasi su na našem site-u potpuno besplatni kako bi svima omogućili da pronađu vezu, ljubav, bračnog partnera itd.

Izvor: Topbalkaninfo

Foto ilustracija: Profimedia

Facebook Comments