-Ja sam Emina, imam 33 godine, TRAŽIM SLOBODNOG ČOVJEKA ZA BRAK. Javite mi se da se upoznamo-

Emina, 33 godine traži slobodnog čovjeka za brak

– Dobar dan prijatelji. Ja sam Emina, imam 33 godine, rođena sam i živim u Sarajevu, tačnije na Mejtašu. Po zanimanju sam kozmetilčarka i dermatolog. Živjela sam u Norveškoj gdje sam završila višu školu za dermatološke i kozmetičarske usluge. Živim sa roditeljima u privatnoj kući, a imam i svoj stan u kojem vrlo često boravim. Slobodna sam, nemam vezu niti brak, a ni djecu. Moj hobi je slikanje i to radim od malih nogu.

Ovom prilikom tražim muškarca za brak. Treba mi ozbiljan i pristojan čovjek, zaboslen i situiran kako bismo sklopili porodicu. Po mogućnosti da bude mojih godina ili bar blizu.   Javite mi se na mail ispod.-

OGLAS OBJAVLJEN NA ZAHTJEV KORISNIKA

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Oglasi su izvedeni iz arhivnog materijala te na zahtjev korisnika i pušteni su u promociju na web site-ovima koji zadržavaju autorska prava. Kopiranje sadržaja bez navedenog izvora i linka  će biti legitimirano pod povredom autorskih prava.

AUTOR

Ukoliko ste usamljeni i želite pronaći srodnu dušu ili partnera/icu za brak, molimo Vas da svoj oglas, kontakt podatke i fotografije upišete u komentare ispod ili da nam se javite na e-mail:

spajanjepartneraiveze@gmail.com

U svome oglasu navedite sve osnovne informacije o sebi, odakle ste, koliko imate godina, Vaše zanimanje, Vaš hobi, koga tražite, što očekujete itd. Vaše fotografije su također obavezne da bi Vaš oglas bio potpun. Potrudite se da budu jasne i čiste kako bi ostavili pravi dojam o sebi i dali mogućnost drugima da Vas bolje vide.
Lični oglasi su na našem site-u potpuno besplatni kako bi svima omogućili da pronađu vezu, ljubav, bračnog partnera itd.

Izvor: Topbalkaninfo.com
Foto ilustracija: Printskrin; Profimedia

 

Facebook Comments