(SLIKE) Upoznaj zrele dame (50+) UVIJEK RASPOLOŽENE ZA DOBRU ZABAVU i PROVOD

Upoznaj zrele dame od 50 godina i više uvijek raspoložene za dobru zabavu i priču

Internet je preplavljen mnogim stranicama i web portalima koji nude usluge upoznavanja (web dating)  dopisivanja (chat) i video – poziva (video-chat). Većina tih stranica nudi usluge potpuno besplatno, neke naplaćuju samo osnovnu članarinu, a neke naplaćuju svaku dodatnu uslugu koju Vam ponude. Vrlo često usamljeni i slobodni budu razočarani što su prinuđeni plaćati da bi ostvarili neko poznanstvo pa se onda prije opredjeljuju za one besplatne stranice i kreću u potragu za srodnom dušom. Ali, tu ima veliki problem – ako je takko nešto dostupno potpuno džaba , onda postoji veliki rizik da osoba koja vas je privukla ustvari ne bude ta, već neko potpuno drugi.

U tom slučaju mogu nastati veliki problemi, najmanji od njih je da budete razočarani jer će vam se pri uponavanju pojaviti neko totalno drugačiji nego na slici. Veći problem je što možete postati meta internet uznemiravanja (web bulling), internet prevara (web scams) itd.

Da biste došli do pravog izbora dobro vodite računa gdje se prijavljujete i koje stranice koristite. Što je sigurno, sigurno je.

Donosimo vam nekoliko fotografija predivnih dama koje na internetu traže poznanstvo i provod:

Oglase ovih divnih dama pronađite kod nas na web – siteu:  https://www.topbalkaninfo.com 

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Oglasi su izvedeni iz arhivnog materijala i pušteni su u promociju na web site-ovima koji zadržavaju autorska prava. Kopiranje sadržaja bez navedenog izvora će biti legitimirano pod povredom autorskih prava.

AUTOR

Ukoliko ste usamljeni i želite pronaći srodnu dušu ili partnera/icu za brak, molimo Vas da svoj oglas, kontakt podatke i fotografije upišete u komentare ispod ili da nam se javite na e-mail: spajanjepartneraiveze@gmail.com

U svome oglasu navedite sve osnovne informacije o sebi, odakle ste, koliko imate godina, Vaše zanimanje, Vaš hobi, koga tražite, što očekujete itd. Vaše fotografije su također obavezne da bi Vaš oglas bio potpun. Potrudite se da budu jasne i čiste kako bi ostavili pravi dojam o sebi i dali mogućnost drugima da Vas bolje vide.
Lični oglasi su na našem site-u potpuno besplatni kako bi svima omogućili da pronađu vezu, ljubav, bračnog partnera itd.

Izvor: Topbalkaninfo.com

Foto: Profimedia; Printskrin

Facebook Comments