Upoznaj dame RASPOLOŽENE ZA CHAT, DOPISIVANJE I VIDEO – KAMERU! Besplatna prijava!

Besplatna prijava za upoznavanje dama i djevojaka diljem svijeta

Da li si zainteresovan za malo ozbiljnije druženje? Internet je preplavljen raznoraznim, vrlo često  i lažnim, profilima žena i djevojaka različitih starosnih dobi. Mnogi od vas i nas tražimo nešto novo i nešto zaista interesantno za sebe, ali, iskreno, danas toga ima najmanje. Koliko ste puta naišli na profil gdje je ženska osoba mnogo lijepa i zgodna, ali ako ste pitali za video – chat ili poziv – ta osoba vas je odbila?!

Da li je sramežljiva ili je lažni profil – to ne znamo, ali znamo da nismo dobili ono što smo tražili, zar ne? Ili vam ukine poziv, ili vam poruke ostanu na ”viđeno” bez odgovora, ili neće da se javi… Pa onda se pitate da nisam šta pogrešno uradio ili rekao?…

Zaboravite to – to su sve gluposti.  Da biste zaista upoznali pravu i realnu osobu na internetu, pravi odnosno realni profil sa stvarnim fotografijama , predlažem vam da nsam se javite na mail ispod i ostavite svoje podatke i svoje želje , tj. ko ste i koga tražite.  U našoj arhivi sigurno postoji neko ko će vas volejti iz svega srca i sa kim ćete biti sretni.

I taj neko će stvarno biti stvaran!

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Oglasi su izvedeni iz arhivnog materijala te na zahtjev korisnika i pušteni su u promociju na web site-ovima koji zadržavaju autorska prava. Kopiranje sadržaja bez navedenog izvora će biti legitimirano pod povredom autorskih prava.

AUTOR

Ukoliko ste usamljeni i želite pronaći srodnu dušu ili partnera/icu za brak, molimo Vas da svoj oglas, kontakt podatke i fotografije upišete u komentare ispod ili da nam se javite na e-mail:

spajanjepartneraiveze@gmail.com

U svome oglasu navedite sve osnovne informacije o sebi, odakle ste, koliko imate godina, Vaše zanimanje, Vaš hobi, koga tražite, što očekujete itd. Vaše fotografije su također obavezne da bi Vaš oglas bio potpun. Potrudite se da budu jasne i čiste kako bi ostavili pravi dojam o sebi i dali mogućnost drugima da Vas bolje vide.
Lični oglasi su na našem site-u potpuno besplatni kako bi svima omogućili da pronađu vezu, ljubav, bračnog partnera itd.

Izvor: Topbalkaninfo.com
Foto ilustracija: Printskrin; Profimedia

 

Facebook Comments