– Ja sam Tina, imam 53 godine. Moj BRAK JE POSTAO DOSADAN! Tražim nekoga DA RAZMJENJUJEM NJEŽNOSTI –

Tina, 53 godine iz Dubrovnika, Hrvatska, je u dosadnom braku pa  traži nekoga da se viđa sa njim

– Dobar dan,dobri moji. Moje ime je Tina, imam 53 godine i živim u Dubrovniku, Hrvatska. Trenutno sam u mirovini, a radila sam kao upravnica, odnosno menadžerica jednog hotela u Splitu dugi niz godina.  Rođena sam u Vitezu, ali splet okolnosti je bio takav da sam se preselila ovdje gdje sam se udala. Stekla sam sve sama, prethodno da ne mislite da sam se udala kako bih živjela na moru. Moj suprug voli lagodan život i cijeli život živi kako samo njemu odgovara. Svaku večer izlazi sa društvom i sastaje se sa mlađim djevojkama. Ne opreza čak ni pred našom 20-ogodišnjom kčerom, Mare, kako se ponaša.

Kako već odavno nemam bračnog druga odlučila sam da pronađem nekoga da razmjenjujem nježnosti i da vodim ljubav kako odavno nisam. Da li je moguće da jedna žena u ovim godinama ne može naći nekoga za sebe, a živi na moru? Pa… Mogu, naravno. Ali to bi bile samo prolazne avanture za koje baš i nisam raspoložena. Turisti, stranci, oni imaju neke drugačije poglede na život. A i nisu pouzdani.

Tako da, ako vas ima, javite se pa možda se nađemo. Ako išta, možemo biti prijatelji! Javljate se na mail ispod . Hvala-

OGLAS OBJAVLJEN NA ZAHTJEV KORISNIKA

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Oglasi su izvedeni iz arhivnog materijala te na zahtjev korisnika i pušteni su u promociju na web site-ovima koji zadržavaju autorska prava. Kopiranje sadržaja bez navedenog izvora će biti legitimirano pod povredom autorskih prava.

AUTOR

Ukoliko ste usamljeni i želite pronaći srodnu dušu ili partnera/icu za brak, molimo Vas da svoj oglas, kontakt podatke i fotografije upišete u komentare ispod ili da nam se javite na e-mail:

spajanjepartneraiveze@gmail.com

U svome oglasu navedite sve osnovne informacije o sebi, odakle ste, koliko imate godina, Vaše zanimanje, Vaš hobi, koga tražite, što očekujete itd. Vaše fotografije su također obavezne da bi Vaš oglas bio potpun. Potrudite se da budu jasne i čiste kako bi ostavili pravi dojam o sebi i dali mogućnost drugima da Vas bolje vide.
Lični oglasi su na našem site-u potpuno besplatni kako bi svima omogućili da pronađu vezu, ljubav, bračnog partnera itd.

Izvor: Topbalkaninfo.com
Foto ilustracija: Printskrin; Profimedia

 

Facebook Comments