Anastasija iz Beograda, 45 godina : ”Imam PROBLEMA SA MUŽEM! Ne mogu više sa njim! Tražim VEZU SA OZBILJNIM TIPOM”

Anastasija, 45-godišnja dama iz Srbije ima problema u braku i traži ozbiljnog muškarca za ozbiljnu vezu

– Dobar dan. Ja sam Anastasija, imam 45 godijna, rođena sam u Užicu, a živim na Banovom Brdu u Beogradu. Za mene kažu da sam lepa i kulturna dama. Po profesiji sam internista, dakle lekar i volim svoj posao jer volim pomagati ljudima. Imam dete, ćerkicu od 7 godina i  u braku sam (nažalost, sad mnogo lošem) već 20 godina. Moj suprug je privatnik i mngo zarađuje novca kojeg troši nesmotreno, najverovatnije na druge žene i noćne provode. Tog čoveka sam mnogo volela, a toliko mi se je zgadio zadnjih nekoliko godina. Verovali ili ne, ljudi se u braku menjaju, nakon rođenja dece to je već druga priča.

Moje dete gleda svoju majku koja se mnogo brine i verovatno oseća moju brigu iako Nemanja, njen otac, svoje greške vrlo dobro prikriva i nastoji biti dobar i uzoran otac kad je tu, sa nama.  Malenoj Jeleni ništa ne nedostaje u njenoj kući, u školi je dobra i poslušna, a i deca je mnogo vole. Nikad nisam imala problema sa njom. Teta Ana je čuva kad smo mi na poslu, a ja nastojim svaki trenutak da iskoristim da budem sa svojim detetom.

Nemanja nije takav. On dođe kući da prespava ( vrlo često i ne spava ), i ponekad za vikende bude sa nama. Meni nedostaje ljubavi i pažnje, a o svom se**ualnom životu ne želim govoriti.  Volela bih pronaći srodnu dušu. Nadam se da ću to i uspeti. Da ovo sa Nemanjom konačno dovedem kraju i da moje dete ne gleda svoju majku u depresivnim fazama. Ukoliko želiš da me upoznaš, pozivam te da mi se javiš na mail ispod pa ćemo stupiti u kontakt. Hvala puno.”

OGLAS OBJAVLJEN NA ZAHTJEV KORISNIKA

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Oglasi su izvedeni iz arhivnog materijala te na zahtjev korisnika i pušteni su u promociju na web site-ovima koji zadržavaju autorska prava. Kopiranje sadržaja bez navedenog izvora će biti legitimirano pod povredom autorskih prava.

AUTOR

Ukoliko ste usamljeni i želite pronaći srodnu dušu ili partnera/icu za brak, molimo Vas da svoj oglas, kontakt podatke i fotografije upišete u komentare ispod ili da nam se javite na e-mail:

spajanjepartneraiveze@gmail.com

U svome oglasu navedite sve osnovne informacije o sebi, odakle ste, koliko imate godina, Vaše zanimanje, Vaš hobi, koga tražite, što očekujete itd. Vaše fotografije su također obavezne da bi Vaš oglas bio potpun. Potrudite se da budu jasne i čiste kako bi ostavili pravi dojam o sebi i dali mogućnost drugima da Vas bolje vide.
Lični oglasi su na našem site-u potpuno besplatni kako bi svima omogućili da pronađu vezu, ljubav, bračnog partnera itd.

Izvor: Topbalkaninfo.com
Foto ilustracija: Printskrin; Profimedia

Facebook Comments