Anamarija ima 54 godine, TRAŽI VEZU i PRIJATELJSTVO: ”Tražim iskrenog čovjeka koji želi da mi da svoju ljubav”

Anamarija ima 54 godine i traži vezu i prijateljstvo sa iskrenim čovjekom ”Tražim iskrenog čovjeka”

– Zdravo prijatelji, moje iime je Anamarija, imam 54 godine, u horoskopu sam Vodolija. Rođena sam u Mostaru, Bosna i Hercegovina, a živim u Pragu. Imam nažalost, propalinbrak iza sebe, gdje sam se ostvarila kao majka i imam sina od 19 godina koji živi sa svojim ocem tako da sam ja sama u svom privatnom stanu. Radim, još uvijek, kao šef- kuharica u jednom italijanskom restoranu. Volim prirodu i gajim cvijeće. Imam jako mnogo cvijeća radi kojeg sam putovala po svijetu kako bih ga nabavila. Zaista sam opsjednuta cvijećem.

Dobra glazba je ono što mi uljepšava dane, i svaki dan slušam svoju omiljenu glazbu, a to je ambijentalna i klasična. Nastojim biti smirena u današnje vrijeme koje je jako stresno.

Ovom prilikom tražim pravog i iskrenog muškarca koji mi može uljepšati život i sa kojim ću biti sretna. Ukoliko si zainteresovan da me upoznaš, javi mi se na ovaj mail ispod.

OGLAS OBJAVLJEN NA ZAHTJEV KORISNIKA

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Oglasi su izvedeni iz arhivnog materijala i pušteni su u promociju na web site-ovima koji zadržavaju autorska prava. Kopiranje sadržaja bez navedenog izvora će biti legitimirano pod povredom autorskih prava.

AUTOR

Ukoliko ste usamljeni i želite pronaći srodnu dušu ili partnera/icu za brak, molimo Vas da svoj oglas, kontakt podatke i fotografije upišete u komentare ispod ili da nam se javite na e-mail:

spajanjepartneraiveze@gmail.com

U svome oglasu navedite sve osnovne informacije o sebi, odakle ste, koliko imate godina, Vaše zanimanje, Vaš hobi, koga tražite, što očekujete itd. Vaše fotografije su također obavezne da bi Vaš oglas bio potpun. Potrudite se da budu jasne i čiste kako bi ostavili pravi dojam o sebi i dali mogućnost drugima da Vas bolje vide.
Lični oglasi su na našem siteu potpuno besplatni kako bi svima omogućili da pronađu vezu, ljubav, bračnog partnera itd.

Izvor: Topbalkaninfo.com

Foto: Profimedia; Printskrin

Facebook Comments