”Ja sam Ana, MLADA UDOVICA od 36 godina, ŽELIM VEZU I PUNO LJUBAVI! Nije bitno koje si nacije i vjere”

Mlada udovica, Ana, ima 36 godina i traži iskrenu ljubav bez obzira koje si vjere ili nacionalnosti

– Pozdrav prijatelji. Ja se zovem Ana, imam 36 godina i rođena sam u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, Sarajevu. Moji roditelji su se mladi uzeli, kad je mojoj majci bilo 17 godina a ocu 20 godina. Mama me je rodila u dvadesetoj godini. Imala je težak porod i, na njenu sreću, jedva je ostala živa. Moj brat blizanac je podlegao posljedicama teškog poroda i majka više nije mogla imati djece. Tako da sam ja kčer jedinica.  Moja mama sad ima 58 godina,  a otac 61 jednu i ja sam presretna šo su mi živi i zdravi roditelji.

Živimo u Bonnu, u Njemačkoj, Sjeverna Rajna. Moj pokojni suprug je bio Njemac i on nas je sve doveo ovdje. Moj suprug je bio divan čovjek. Naš brak je bio pun ljubavi i sreće, a nažalost trajao je prekratko. Svega 7 godina. Udarilo ga je auto dok je vozio bicikl i stradao je od posljedica udara glavom od beton.  Nisam se ostavrila kao majka i sve što mi je ostalo od njega su uspomene i ova kuća u kojoj živim sa svojim roditeljima koje je Boris obožavao.

Tužna je to priča…

Želim da dođem sebi i budem sretna jer sam sigurna da bi to i moj Boris želio – da budem voljena i ispunjena. Ovom prilikom želim poručiti svim samcima koji tragaju za iskrenom i pravom ljubavi da mi se jave putem maila ispod i tako ostvarimo kontakt i pronađemo se.  Nije bitno koje si vjere ili nacije. Bitno je da si čovjek . Puno pozdrava svima.-

OGLAS OBJAVLJEN NA ZAHTJEV KORISNIKA

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Oglasi su izvedeni iz arhivnog materijala i pušteni su u promociju na web site-ovima koji zadržavaju autorska prava. Kopiranje sadržaja bez navedenog izvora će biti legitimirano pod povredom autorskih prava.

AUTOR

Ukoliko ste usamljeni i želite pronaći srodnu dušu ili partnera/icu za brak, molimo Vas da svoj oglas, kontakt podatke i fotografije upišete u komentare ispod ili da nam se javite na e-mail:

spajanjepartneraiveze@gmail.com

U svome oglasu navedite sve osnovne informacije o sebi, odakle ste, koliko imate godina, Vaše zanimanje, Vaš hobi, koga tražite, što očekujete itd. Vaše fotografije su također obavezne da bi Vaš oglas bio potpun. Potrudite se da budu jasne i čiste kako bi ostavili pravi dojam o sebi i dali mogućnost drugima da Vas bolje vide.
Lični oglasi su na našem siteu potpuno besplatni kako bi svima omogućili da pronađu vezu, ljubav, bračnog partnera itd.

Izvor: Topbalkaninfo.com

Foto: Profimedia; Printskrin

 

Facebook Comments