Zgodna Borka (53 godine) ŽELI DA SE DOPISUJE I UPOZNA PREKO KAMERE kako bi OSTVARILA VEZU

Borka, zgodna gospođa od 53 godine, želi ostvariti poznanstvo sa muškarcima

– Zdravo prijatelji, moje ime je Borka, imam 53 godine, rođena sam u Banja Luci, po zanimanju sam viša medicinska sestra. Trenutno sam nastanjena u Leonu, u Francuskoj. Moj suprug je iz Italije i radi poslove na terenu tako da sam ja vrlo često sama u kući i dosadno mi je. Najčešće slobodnog vremena provodim u šetnjama, ispijanju pića sa prijateljicama, idem u kupovinu i dopisujem se. Nisam se ostvarila kao majka i mnogi me kritikuju za to. Mnogi kažu da sam prelijepa i zgodna dama. Šta reći za sebe nego sam voljela život i provode do ranih jutarnjih sati, druženje sa muškarcima i koji su voljeli isto što i ja, zabave, muziku itd. Strašno sam uživala, a i još uvijek uživam u dobroj atmosferi i dobrom društvu. Za dijete nisam imala vremena, a niti instinkta da se ostvarim kao majka.

Za svoga Paula sam se udala prije nekih 7 godina i to je bila ljubav na prvi pogled. Nažalost, ljubav nije dugo trajala jer smo totalno dva različita tipa, i on često ide na put da bi se sklonio od mene. Da li ima drugu ili ne, ja to ne znam. Vjerovatno ima. Imala sam i ja, i imaću uvijek sa maksimalnim oprezom.

Svoje afere držim samo za sebe i nikome ih ne pričam, čak ni svojoj 74-godišnjoj majci koju volim najviše na svijetu.  Sebe i svoje najmilije želim potpuno da zaštitim od bilo kakvih probalmea. Ovom prilikom želim da se upoznam sa muškarcima koji žele isto što i ja. Nije važno da li su u braku, ili nisu. Bitno je da moj izabranik bude lijep i pristojan, pravi džentlmen, da ne bude stariji od 50 godina, da voli izlaske i provode. Prije svega, želim da se upoznamo preko kamere pa onda ostvarimo kontakt uživo.Javite mi se preko maila navedenog ispod. –

OGLAS OBJAVLJEN NA ZAHTJEV KORISNIKA

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Oglasi su izvedeni iz arhivnog materijala i pušteni su u promociju na web site-ovima koji zadržavaju autorska prava. Kopiranje sadržaja bez navedenog izvora će biti legitimirano pod povredom autorskih prava.

AUTOR

Ukoliko ste usamljeni i želite pronaći srodnu dušu ili partnera/icu za brak, molimo Vas da svoj oglas, kontakt podatke i fotografije upišete u komentare ispod ili da nam se javite na e-mail:

spajanjepartneraiveze@gmail.com

U svome oglasu navedite sve osnovne informacije o sebi, odakle ste, koliko imate godina, Vaše zanimanje, Vaš hobi, koga tražite, što očekujete itd. Vaše fotografije su također obavezne da bi Vaš oglas bio potpun. Potrudite se da budu jasne i čiste kako bi ostavili pravi dojam o sebi i dali mogućnost drugima da Vas bolje vide.
Lični oglasi su na našem siteu potpuno besplatni kako bi svima omogućili da pronađu vezu, ljubav, bračnog partnera itd.

Izvor: Topbalkaninfo.com

Foto: Profimedia; Printskrin

Facebook Comments