Nevenka (50 godina) TRAŽI OZBILJNOG ČOVJEKA (do 50 godina) ZA BRAK! Evo njenog broja telefona…

Prelijepa dama iz Hrvatske traži ozbiljnog muškarca za brak.

– Bok , moje ime je Nevenka Budrović i javljavam vam se  Zagreba. Prijatelji me zovu  Nena, a rođena sam 23. veljače (februara) što znači da sam u horoskopu  ”Riba”-, a što znači da sam osjećajna i dobronamjerna umjetnička duša, iskren prijatelj, a u vezi volim svim srce. Volim prirodu, životinje, dobro društvo i  ugodnu atmosferu.

U našoj  obiteljskoj kući živim sa svojim bratom. Po zanimanju sam bila njegovateljica, trenutno u mirovini.  Nemam vezu niti brak, dakle , slobodna sam potpuno.

Ovom prilikom želim pronaći iskrenog čovjeka za brak.  Od njega očekujem da prije svega da bude iskren i pažljiv prema meni, koji će me voljeti i poštivati  te dati sve od sebe da naš zajednički život bude sretan, a brak uspješan.  Voljela bih da moj izabranik bude visok, vitak i tamne kose i očiju. Ne bi trebao da prelazi 50 godina zrelosti,  a u obzir dolaze mlađi. Želim pronaći čovjeka koji će biti, pored toga, romantičan te da voli prirodu i životinje.  Isključivo tražim ozbiljnog čovjeka , nisam za avanturu.  Hvala na razumijevanju

Moje slike su stvarne što možete vidjeti na mojem profilu koji vam se nalazi ispod. Javite mi se .

Moj broj telefona je: +385 (0) 97 77 88 752

Moj Facebook profil je: https://www.facebook.com/nevenka.budrovic.1

Moje fotografije:

Izvor: Tobalkaninfo.com

Fotografije: https://www.facebook.com/nevenka.budrovic.1  (autentične i zaštićene autorskim pravima)

OGLAS OBJAVLJEN NA ZAHTJEV KORISNIKA

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Oglasi su izvedeni iz arhivnog materijala i pušteni su u promociju na web site-ovima koji zadržavaju autorska prava. Kopiranje sadržaja bez navedenog izvora će biti legitimirano pod povredom autorskih prava.

AUTOR

Ukoliko ste usamljeni i želite pronaći srodnu dušu ili partnera/icu za brak, molimo Vas da svoj oglas, kontakt podatke i fotografije upišete u komentare ispod ili da nam se javite na e-mail:

spajanjepartneraiveze@gmail.com

U svome oglasu navedite sve osnovne informacije o sebi, odakle ste, koliko imate godina, Vaše zanimanje, Vaš hobi, koga tražite, što očekujete itd. Vaše fotografije su također obavezne da bi Vaš oglas bio potpun. Potrudite se da budu jasne i čiste kako bi ostavili pravi dojam o sebi i dali mogućnost drugima da Vas bolje vide.
Lični oglasi su na našem siteu potpuno besplatni kako bi svima omogućili da pronađu vezu, ljubav, bračnog partnera itd.

Facebook Comments