-Upoznaj me! Zovem se Sofia, imam 55 godina, muž me zapostavlja pa TRAŽIM ČOVJEKA DA ME VOLI ….-

Sofia, pedesetpetogodišnja fatalna Banjalučanka traži muškarca koji će da je voli jer je njen muž zapostavlja

-Pozdrav, zovem se Sofia. Imam pedeset i pet godina, rođena sam u Banjaluci, a sad živim u Nnjemačkoj. Moj suprug je iz Beograda, i poprilično je ostario i zapostavlja moje želje tako da ja tražim nekoga da me voli, mazi i pazi.   Danas je stvarno teško naći pravu osobu sa kojom možete podijeliti najteže i najsretnije trenutke. Ljudi su postali zli i spremni na sve i svašta da dobiju ono što žele. Mi žene smo emotivne, a većini muškaraca je samo do ”onih stvari”. Iskreno, kako vrijeme odmiče, strasti i ljubavi u dugoročnim brakovima je sve manje i manje pa naši partneri postaju naši saputnici kao braća ili sestre.

A svako od nas ima skrivene želje i potrebe.

Ja imam svoje, a vjerujem i ti ,koji čitaš ovo, imaš svoje. Ako ti se sviđam, možeš mi se javiti pa da vidimo šta dalje.Veliki pozdrav za sve. –

OGLAS OBJAVLJEN NA ZAHTJEV KORISNIKA 

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA 

Oglasi su izvedeni iz arhivnog materijala i pušteni su u promociju na web site-ovima koji zadržavaju autorska prava.  Kopiranje sadržaja bez navedenog izvora će biti legitimirano pod povredom autorskih prava.

AUTOR

Ukoliko ste usamljeni i želite pronaći srodnu dušu ili partnera/icu za brak, molimo Vas da svoj oglas, kontakt podatke i fotografije upišete u komentare ispod ili da nam se javite na e-mail:

U svome oglasu navedite sve osnovne informacije o sebi, odakle ste, koliko imate godina, Vaše zanimanje, Vaš hobi, koga tražite, što očekujete itd. Vaše fotografije su također obavezne da bi Vaš oglas bio potpun. Potrudite se da budu jasne i čiste kako bi ostavili pravi dojam o sebi i dali mogućnost drugima da Vas bolje vide.
Lični oglasi su na našem site-u potpuno besplatni kako bi svima omogućili da pronađu vezu, ljubav, bračnog partnera itd.
Izvor: Topbalkaninfo.com
Foto ilustracija: Printskrin; Profimedia

 

Facebook Comments