Nevenka iz Zagreba TRAŽI NEKOGA DA BUDE SRETNA SA NJIM, a evo kako doći do nje!

Nevenka iz Zagreba traži muškarca sa kojim će biti sretna

– Zdravo, ja sam Nevenka Budrović iz Zagreba. Nadimak mi je Nena, rođena sam 23. 02. 1968, dakle imam 51 godinu.  Volim dobru glazbu i dobre ljude.

Po zanimanju sam njegovateljica i trenutno sam u mirovini. Živim sa svojim bratom u našoj obiteljskoj kući. Nemam vezu niti brak, dakle , slobodna sam potpuno.

Svoje srce želim pokloniti pravom čovjeku koji će znati biti iskren, koji će me voljeti i poštivati, i i kojeg ću ja također voljeti i poštivati. Moja želja je da po mogućnosti bude visok, vitak i crn. Želim pronaći čovjeka koji će biti, pored toga, romantičan te da voli prirodu i životinje.

Moj broj telefona je:  +385 (0) 97 77 88 752

Moj Facebook profil je: https://www.facebook.com/nevenka.budrovic.1

Moje fotografije:

Izvor: Tobalkaninfo.com

Fotografije: https://www.facebook.com/nevenka.budrovic.1 (autentične i zaštićene autorskim pravima)

OGLAS OBJAVLJEN NA ZAHTJEV KORISNIKA 

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA 

Oglasi su izvedeni iz arhivnog materijala i pušteni su u promociju na web site-ovima koji zadržavaju autorska prava.  Kopiranje sadržaja bez navedenog izvora će biti legitimirano pod povredom autorskih prava.

AUTOR

Ukoliko ste usamljeni i želite pronaći srodnu dušu ili partnera/icu za brak, molimo Vas da svoj oglas, kontakt podatke i fotografije upišete u komentare ispod ili da nam se javite na e-mail:

U svome oglasu navedite sve osnovne informacije o sebi, odakle ste, koliko imate godina, Vaše zanimanje, Vaš hobi, koga tražite, što očekujete itd. Vaše fotografije su također obavezne da bi Vaš oglas bio potpun. Potrudite se da budu jasne i čiste kako bi ostavili pravi dojam o sebi i dali mogućnost drugima da Vas bolje vide.
Lični oglasi su na našem siteu potpuno besplatni kako bi svima omogućili da pronađu vezu, ljubav, bračnog partnera itd.

 

Facebook Comments