Jovanka, 50 godina, TRAŽI MUŠKARCA ZA SKLAPANJE FIKTIVNOG BRAKA radi papira

Jovanka,  gospođa zrele starosne dobi, traži muškarca za sklapanje fiktivnog braka radi papira

– Pozdrav društvo. Zovem se Jovanka, rođena sam u Gackom,  živim u Hamburgu u Njemačkoj, imam pedeset godina i tražim muškarca sa područja Balkana zbog sklapanja fiktivnog braka ovdje u Njemačkoj.  Posjedujem svu njemačku papirologiju već dugo, državljanin sam po rođenju , a sva prava sam ostvarila jer mi je mama Njemica.  Imam jedan brak iza sebe koji, nažalost, nije uspio i u kojem nisam dobila nijedno dijete. Imam vanbračnog sina sa jednim Njemcom, a njemu je sad 30 godina i on je već svoj čovjek i ostvarena ličnost.

Ovdje u Hamburgu imam kuću i volim svoj miran život. U mirovini sam i lijepo mi je ovako. Fiktivni brak se ostvaruje isključivo radi njemačkih papira  onome kome su potrebni. Ako ima zainteresiranih, trebalo bi da se jave da se dogovorimo oko detalja. Zajednički život će trajati samo onoliko koliko naš dogovor vrijedi.

Molimo samo ozbiljne ponude. Hvala Vam za promoviranje moga oglasa.  –

Izvor: Topbalkaninfo.com

Foto ilustracija: Stock.adobe.com /Free Licence

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA 

Oglasi su izvedeni iz arhivnog materijala i pušteni su u promociju na web site-ovima koji zadržavaju autorska prava.  Kopiranje sadržaja bez navedenog izvora će biti legitimirano pod povredom autorskih prava.

AUTOR

Facebook Comments