Druženje sa UDATIM ili RAZVEDENIM gospođama, ŠTA JE ZA VAS BOLJE?

Udate, razvedene i slobodne osobe za upoznavanje

Poznato je da na Internetu, okvirno na društvenim mrežama i kanalima  se svijet okreće oko ženske populacije bilo da se radi o djevojkama,  ženama srednje starosne dobi ili zrelim ženama. Društvene mreže su pune raznoraznih profila gdje ženska populacija objavljuje svoje slike, video – zapise, statuse, uspomene itd. Mnoge fotografije i video- zapisi su mnogo provokativni i primamljivi muškoj populaciji, a ženske osobe uživaju u komentarima i like – ovima.

Današnje mnoge udate, a i žene zrele starosne dobi slobodno objavljuju svoje fotografije gdje ih odjeća više otkriva nego li pokriva pa takvo ponašanje ”izaziva” muškarce, kako mlađe tako i zrelije, pa oni ne obraćaju pažnju na ljubavni status tih ženskih osoba (a koji je oibčno naveden na njenom profilu) te ih pozivaju na spojeve i izlaske.

– Mislim da su članovi društvenih mreža previše slobodni – kaže psiholog Kristina B. za naš portal- a takva situacija ima uzročno-posljedičnu vezu sa današnjom virtualnošću, to jeste životu u virtualnom svijetu gdje je sve previše otvoreno i gdje da biste doživjeli status ”zvijezde” morate ”popuniti obrazac” određenog stepena golotinje kako bi vam se svijet divio i davao vam svoje reakcije, lajkove i komentare .  A da biste to postigli, morate imati publiku, odnosno  muškarce koje zna se šta privlači.-

Mi vam donosimo nekoliko fotografija popularnih dama , a za upoznavanja potražite ih na  mailu:

upoznajme.slobodnasam@mail.com 

 

Izvor: Topbalkaninfo.com

Foto ilustracija: Profimedia

Facebook Comments